Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

LOVITURA DE TEATRU Sigiliu pus pe biroul unui functionar public din cadrul Primariei Darabani FOTOConducerea Primăriei Darabani a dispus marţi, 4 martie a.c., sigilarea biroului auditorului intern, Daniel Balahura. Edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie, a spus că urmează să verifice laptopul funcţionarului public pentru a afla ce secrete divulgă din cadrul instituţiei pe care o conduce. Neînţelegerile au apărut în momentul în care lui Balahura i-a fost respins dosarul de avansare de la gradul de auditor principal la cel superior, iar funcţionarul a spus că va acţiona în judecată decizia comisiei.

Daniel Balahura a fost dat afară de la Primăria Darabani în septembrie 2010, şi a fost reangajat în noiembrie 2013, după ce auditorul şi-a câştigat acest drept în instanţă, ca urmare a unui proces care a durat 3 ani şi 3 luni. În final, Primăria Darabani a fost obligată să-i plătească lui Balahura aproximativ 800 de milioane de lei vechi. La începutul acestei săptămâni, Daniel Balahura a depus un dosar de promovare în funcţie, dar comisia de concurs a hotărât că funcţionarul nu îndeplineşte toate condiţiile cumulative, deoarece nu are calificativul „foarte bine” în anul 2012, când Balahura nu a lucrat efectiv pentru Primăria din localitate. Auditorul a spus că a contactat Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) care i-a comunicat verbal că dosarul său este complet şi poate participa la acest concurs. „Comisia de la faţa locului a respins dosarul pe motive neîntemeiate, neluând în calcul hotărârea judecătorească care spune clar că eu am fost reintegrat în funcţie cu toate drepturile, inclusiv cel de vechime şi de promovare” a precizat Daniel Balahura (foto stânga).Considerându-se nedreptăţit, funcţionarul Primăriei Darabani a anunţat că va acţiona din nou în justiţie instuţia la care lucrează. „Nu rămâne decât să dau în judecată din nou Primăria Darabani pentru că altă posibilitate nu există” a afirmat Balahura. Auditorul a ţinut să precizeze că este în concediu medical până în data de 15 martie a.c. El a mai spus că nu i s-a adus la cunoştinţă că i-a fost sigilat biroul de la Primărie. „Eu acum sunt la Bucureşti, mă întorc spre Darabani. Am propus să fie sigilat, nu ştiu dacă s-a pus sigiliu...Vreau să-i verific laptopul să vedem ce secrete divulgă el de la Primărie... Am hotărât de comun acord, am făcut o şedinţă cu şefii de compartimente şi cu secretarul, că el (n.r.-Daniel Balahura) şi-a luat un concediu medical, aşa, pe nepusă masă, şi văd că se şi plimbă prin diferite zone ale ţării, şi vreau să văd şi eu cine i-a dat concediul medical” a spus vineri, 7 martie a.c., Corneliu Aroşoaie (foto dreapta), primarul oraşului Darabani.  

Citiţi şi:
VALURI ÎN PRIMĂRIA DARABANI Stimulente în vremuri de criză?
Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniCorneliu AroşoaieDaniel BalahuraANFP
2:15 pm Sambata, 08 Martie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare