Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Proiecte europene de reabilitare a Liceului „Dimitrie Cantemir” oferite de Grupul RompetrolFlorin Ignat, directorul Liceului „Dimitrie Cantemir” din localitate, le-a prezentat aleşilor dărăbăneni în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local două proiecte din fonduri nerambursabile, care vizează reabilitarea curţii unităţii de învăţământ şi a unui teren de sport, oferite de Grupul Rompetrol. Contribuţia autorităţilor locale la aceste proiecte ar urma să fie de 9600 lei.

Am intrat în posesia unor programe de granturi (fiecare în valoare de 5000 euro) propuse de către Rompetrol, respectiv societatea RomStema care aparţine de acest Grup, destinat reabilitării unităţilor de învăţământ... Sunt două tipuri de contracte: unul standard, în care se plăteşte toată suma care reprezintă cofinanţarea, şi unul tip abonament în care se achită 500 RON, iar după finanţare restul sumei” le-a transmis Ignat (foto dreapta) aleşilor locali. Directorul liceului a spus că prin accesarea acestor fonduri europene, fiecare în valoare de 5000 euro, se intenţionează reabilitarea spaţiului din curtea unităţii de învăţământ şi a unui teren de sport. Contribuţia Primăriei din localitate ar urma să fie de 4800 lei pentru fiecare din aceste programe, edilul şef Corneliu Aroşoaie afirmând că va analiza cadrul legislativ prin care autorităţile locale ar urma să asigure cofinanţarea proiectelor.


Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”fonduri nerembursabileRompetrolRomStema
9:33 am , 19 Mai, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare