Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Peste 150 de poliţişti mobilizaţi pentru minivacanţa de Rusalii


 
În perioada 18-20 iunie a.c., în judeţul Botoşani vor acţiona peste 150 de poliţişti, cu peste 70 de autospeciale (media zilnică), în minivacanţa românilor prilejuită de Sărbătoarea Rusaliilor. De asemenea, vor fi organizate zilnic 63 de patrule de siguranţă publică, pedestre şi auto.

30 de polițiști rutieri vor fi prezenți zilnic pe drumuri naționale şi judeţene, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a altor obiective de interes. În această perioadă, aceştia vor acționa cu 10 aparate radar.Reamintim tuturor cetăţenilor să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în teren!
Totodată, pentru ca în aceste zile libere de Rusalii, să nu vă confruntaţi cu evenimente neplăcute, vă reamintim că acestea pot fi prevenite, dacă:

Aveţi grijă de bunurile personale, atunci când vă recreaţi!
Nu neglijaţi supravegherea copiilor, mai ales în locuri aglomerate!
Nu consumaţi alcool, dacă urmează să conduceţi!
Respectaţi legislaţia rutieră şi nu uitaţi de politeţe în trafic !Te-ar mai putea interesa si:  politistiSarbatoarea Rusaliilorminivacanta de RusaliiRusalii
5:21 pm Sambata, 18 Iunie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare