Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Servicii de permanenta la primariile din zona orasului Darabani datorita codului portocaliu de inundatiiÎn scopul gestionării corespunzătoare a situaţiilor de urgenţă ce se pot produce ca urmare a manifestării fenomenelor hidrologice periculoase prognozate începând cu 31 mai, orele 06:00 pe râul Prut, respectiv „Codul Portocaliu” de inundaţii, preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, prefect Costică Macaleţi a dispus următoarele măsuri:

- instituirea serviciului de permanenţă la primăriile din oraşul Darabani şi comunelor Suharău, Hudeşti, Păltiniş, Rădăuţi Prut, Coţuşca, Mitoc, Manoleasa şi Ripiceni;

- avertizarea operatorilor economici care desfăşoară activităţi specifice în balastiere, precum şi a proprietarilor care deţin stâne în lunca Prutului;

- avertizarea populaţiei de a nu desfăşura activităţi agricole în lunca Prutului;- monitorizarea permanentă a râului Prut de către şefii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă sau agenţii de inundaţii.

Două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani s-au deplasat în zonă pentru monitorizarea situaţiei.

Primăriile tuturor unităţilor administrativ - teritoriale ale judeţului şi Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă au obligaţia să monitorizeze debitele cursurilor râurilor şi să asigure intervenţia imediată pentru împiedicarea blocajelor la poduri, dar şi în cazul formării torenţilor pe pantele dealurilor. În mod deosebit, trebuie să asigure avertizarea populaţiei din zonele de risc şi evacuarea acesteia la nevoie. În această perioadă, la nivelul I.S.U. Botoşani va funcţiona non-stop grupa operativă” se arată într-un comunicat emis de I.S.U. Botoşani.


Te-ar mai putea interesa si:  PăltinişDarabaniRadauti Prutraul Prutinundatii PrutManoleasaRipiceni
9:15 pm Vineri, 30 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare