Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

800 locuri de muncă la cules de căpşuni. VEZI condiţiile şi salariul oferit de spanioliPersoanele care doresc să lucreze în străinătate timp de trei luni de zile au posibilitatea să meargă la cules de căpşuni în Spania. Conform informaţiilor publicate de AJOFM Botoşani, salariul este de 40 euro brut pe zi.

Timp de lucru este de 6,5 ore/zi cu pauză de o jumătate de oră, 39 ore/săptămână împărţite în 6 zile. Programul începe în primele ore ale dimineţii, iar ziua 7 de odihnă poate să nu coincidă cu duminica. Există şi o perioadă de probă de 15 zile. Cunoaşterea unei limbi străine nu este obligatorie. Salariul se primeşte o dată la două săptămâni, iar contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Angajatorul oferă cazare contra sumei de 1,6 euro pe zi, în schimb nu există posibilitatea cazării solicitanţilor bărbaţi în cadrul firmei.Contractul de aproximativ 3 luni ar trebui să înceapă în 15.02.2016. Persoanele interesate trebuie să se adreseze Consilierului EURES din judeţul de domiciliu pentru a fi înregistrate în baza de date EURES până la 1 ianuarie. Lista completă a tuturor Consilierilor EURES se regăseşte la rubrica Contact. Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele acte: cererea tip (se completează la sediul agenţiei), cazier judiciar valabil, adeverinţă medicală "apt pentru muncă", copie act studii, CV în limba română. Selecţia candidaţilor va avea loc în a doua jumătate a lunii ianuarie 2016. (foto: Adevarul)
Te-ar mai putea interesa si:  AJOFM Botosanilocuri de munca in SpaniaEURES Romaniareteaua EUREScapsunari
5:47 pm Marti, 13 Octombrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare