Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

GOLANIADA DE LA UNGURENI Doua goluri si un ochi umflat GALERIE FOTO & VIDEO


CS Sănătatea Darabani s-a impus cu 2-0 pe imaşul de la Rapid Ungureni, prin golurile marcate de Florin Eşanu (‘10) şi Răzvan Cărăbuş (‘80). Partida a fost umbrită de gestul golănesc al lui Constantin Palalaie care i-a umflat ochiul lui Dumitru Grosu, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor şi a unui poliţist pentru calmarea spiritelor.

Dărăbănenul Ionuţ Şuru are ocazia deschiderii scorului încă din primul minut, dar şutează peste poarta lui Daniel Buga din 3 metri. Robert Sauciuc îi testează reflexele goalkeeperului Alin Andruş, iar Florin Eşanu îşi trimite balonul în figură, după o execuţie a la Borcea. Eşanu se revanşează un minut mai târziu, trimiţând cu capul în plasă balonul centrat din lovitură liberă de Mihai Vatavu. Florin Palalaie „bate ca leşinatul” (vorba fratelui său Ion) o lovitură liberă, iar veteranul echipei îi lasă locul în teren lui Andrei Iacob, acuzând o răceală. Ion Palalaie ia foc în momentul în care echipa sa nu primeşte un aut de margine, iar fratele său Florin cade „frumos” şi obţine o lovitură liberă de la Ciprian Iovu, nevalorificată de gazde. Dărăbănenii mai introduc o dată mingea în plasă, dar Iovu repară greşeala colegului său de la tuşă şi anulează golul pentru offsaid.

De la love story la dragoste cu năbădăi (pumn în figură)În al doilea mitan, Grosu are o execuţie nefericită spre dezamăgirea antrenorilor săi, Eşanu dă şi el cu stângul în dreptul, iar Florin Palalaie trimite o diagonală care trece milimetric de stâlpul porţii lui Andruş. Andrei Iacob îl îmbrăţişează în careu pe Cărăbuş, iar Victor Găluşcă strigă la centralul Iovu: „Ce-i asta, love story?”. Viorel Blezniuc execută plasat o lovitură liberă, dar Andruş se întinde ca un arc şi respinge. Florin Palalaie are o nouă mare ocazie de a marca, iar gazdele trec la conducerea jocului. Cosmin Ştefănucî strigă în momentul în care este faultat de Pintilei, fapt care-l deranjează la culme pe veteranul Palalaie:„Vasile, dă-i una, măcar să aibă după ce rage!”îi transmite Ion colegului său. În minutul 80, Răzvan Cărăbuş „ară” flancul stâng al terenului şi se opreşte doar în momentul în care balonul ajunge în plasa lui Lucian Palalaie. Spiritele se încing în momentul în care Constantin Palalaie faultează în atac, şi se formează un meleu cu jucători şi spectatori în jurul tuşierului Amadeus Dănilă. Chiar şi Ion Palalaie a recunoscut că fratele său l-a faultat pe portarul Andruş. Costică, fără frică, nu se opreşte aici şi-i aplică un pumn în figură lui Dumitru Grosu, care este knock out, iar trei jandarmi intră pe teren pentru a calma spiritele, iar un poliţist patrula la tuşă. Constantin Palalaie este eliminat de arbitrul Iovu.Vasile Pintilei i-a reproşat vehement directorului sportiv dărăbănean Constantin Gheorghiţă faptul că a solicitat un echipaj de jandarmi la această partidă. Poate Pintilei consideră că la Ungureni nu se impune prezenţa unor oameni ai legii, deoarece aici se aplică mai mult legea pumnului. Rămâne de văzut dacă reprezentanţii AJF Botoşani vor lua vreo măsură în urma gestului golănesc al lui Costică „fără frică” Palalaie. „În toată cariera mea, nu am întâlnit aşa ceva” a spus la finalul partidei tehnicianul Radu Caşuba.
 


Click pe prima fotografie pentru a viziona peste 40 de imagini de la meciTe-ar mai putea interesa si:  Victor GăluşcăConstantin GheorghiţăRapid Ungurenifratii PalalaieRadu CasubaAJF BotoşaniCS Sanatatea Darabanigolaniada
5:57 pm , 28 Septembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare