Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Peste 500 de invitați la cea de-a III-a ediție a festivalului de datini și obiceiuri de iarnă Colinda de la DarabaniȘi la acest final de an dorim să ne fiți alături, să pășim împreună spre magia sărbătorilor de iarnă. Primăria orașului Darabani vă invită vineri, 20 decembrie 2019, la ediția a III-a a Festivalului internațional de datini și obiceiuri de iarnă „Colinda de la Darabani”, anunță organizatorii pe pagina de Facebook a instituției.

În acest an avem un număr impresionant de invitați, peste 500, din România și Ucraina. Parada urătorilor și colindătorilor va începe la ora 13,00 de la Școala Gimnazială „Leon Dănăilă”, spectacolul având loc pe scena amplasată în fața Casei de Cultură „Theodor Balș”. Participanții din acest an sunt:
- ansamblul Stejărelul din Darabani;
- ansamblul de dans modern al Clubului Copiilor Darabani


- ansamblul Școlii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, Darabani;
- Secția Darabani a Școlii Populare de Arte „George Enescu” Botoșani;
- ansamblul Hudeșteanca din Hudești, Botoșani;
- ansamblul Sirețelul din Vîrfu Câmpului, Botoșani;
- ansamblul Tudoreanca din Tudora, Botoșani;
- ansamblul Codrulețul din Vorona, Botoșani;
- ansamblul din Bălușeni, Botoșani;
- ansamblul Datina din Comănești, Bacău (urși);
- ansamblul Tălăncuța din Oprișeni, Ucraina;
- ansamblul Miorița din Boian, Ucraina;
- ansamblul de căiuți din Culiceni, Ucraina;
- ansamblul din Mahala, Ucraina;
- ansamblul din Vancicăuți, Ucraina;

Conducerea primăriei își dorește ca dărăbănenii să participe în număr cât mai  mare la acest eveniment.

Vă așteptăm cu drag!
Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniColinda de la Darabani
2:48 pm , 15 Decembrie, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare