Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Rezultate de excepţie obţinute de elevii dărăbăneni la Olimpiada „Ştiinţele Pământului”


Week-endul trecut, a avut la la Liceul de Artă „Ştefan Luchian” din Botoşani faza judeţeană a Olimpiadei Interdisciplinară „Ştiinţele Pământului”. În urma concursului la disciplinele fizică, biologie, chimie şi geografie, cei trei elevi ai Liceului „Dimitrie Cantemir” au obţinut o menţiune, locul III, dar şi primul loc, care îl califică pe Emanuel Luca la faza naţională a competiţiei.

 În primul rând vreau să le mulţumesc profesorilor care m-au pregătit, mai ales că am reuşit să mă menţin relativ aproape de colegii mei mai mari. A fost o experienţă plăcută şi-mi pare rău că la anul nu voi mai participa alături de Adrian şi Emi, cărora le doresc succes în continuare”, ne-a mărturisit Andrei Zosim, cel care s-a ales cu o menţiune la Olimpiada „Ştiinţele Pământului”.Mă încântă faptul că, într-o perioadă atât de încărcată, am reușit să obținem rezultate însemnate. Mulțumesc, în special, doamnei profesoare Pilipăuțanu Lacrămioara, datorită căreia am reușit să obțin cel mai mare punctaj din județ la fizică” a spus şi Adrian Bordeianu, ocupantul locului III.

Emanuel Luca, elevul clasei a XII-a C din cadrul liceului dărăbănean, va participa pentru al doilea an consecutiv la faza naţională a acestei olimpiade. El s-a pregătit sub îndrumarea profesorilor Lăcrămioara Pilipăuţanu, Cristina Chiriac, Marinela Prisăcariu şi Alin Prisăcariu. Sunt foarte bucuros că și anul acesta voi reprezenta județul şi, mai ales, liceul nostru la faza națională a olimpiadei și sper, cu ajutorul profesorilor, să aduc rezultate bune” a declarat pentru Darabaneni.ro, Emanuel Luca.Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”Alin PrisacariuAdrian BordeianuLiceul de Artă „Ştefan Luchian”Olimpiada „Stiintele Pamantului”Emanuel LucaAndrei ZosimLacramioara PilipautanuMarinela PrisacariuCristina Chiriac
9:46 pm Marti, 17 Martie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare