Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Peste 65 de copii din Păltiniș au primit lecții de igienă de la femeile liberale FOTO

Dacă în luna martie, Conceputul “PRO Sănătate” a găzduit un eveniment ce a avut în centrul său femeia, luna aprilie a fost rezervată unei acțiuni dedicate copiilor. Sub egida „Copii sănătoși, părinți fericiți”, Organizația Județeană a Femeilor Liberale Botoșani a  atins un subiect extrem de important în ceea ce privește sănătatea și anume, igiena personală din fragedă pruncie, se arată într-un comunicat de presă

Într-un dialog interactiv, peste 65 de copii de grădiniță și preșcolari din Păltiniș au primit vineri, lecția igienei personale atât de la doamnele liberale, care, mame fiind, înțeleg și conștientizează cât este de important să ai un copil sănătos, dar și de la cadrele medicale care au pus accentul pe nevoia consolidării acestor cunoștințe.

“Și cine sunt cele mai îndreptățite să își asume educația igienei personale  a copiilor decât noi, femeile, mamele. Prin joacă, prin discuții libere, am transmis copilașilor cât de necesar este să aibă grijă de sănătatea lor corporală” , a declarat Cătălina Acatrinei, membru în BPJ al OFL Botoșani.

Și pentru că acțiunea s-a desfășurat într-o notă relaxată și prietenească, ca de la mamă la copil, copiii au interpretat o mini-piesă de teatru, intitulată “La stomatolog”, scrisă de către Anca Grigoraș, președinte al OFL Darabani, la finalul căreia au primit pachețele cu periuțe și paste de dinți, dar și dulciuri și fructe.“Am înțeles încă o dată cât de necesară este existența unei Legi a Prevenției. Chiar dacă OFL și implicit PNL, au contribuit decisiv la elaborarea unei astfel de legi, din păcate aceasta a fost lăsată de izbeliște de către actuala guvernare. Statisticile indică o realitate tristă, aceea că s-a ajuns în situația de a cheltui mai mult pe tratamente decât pe prevenție”, a declarant Mirela Saucă, președintele Organizației Județene a Femeilor Liberale Botoșani.

Sub coordonarea OFL Botoșani, Conceptul “PRO Sănătate” va da naștere și altor evenimente care să acopere cât mai multe ramuri din domeniul medical, a mai transmis Departamentul de Comunicare al femeilor liberale din Botoșani.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini 
Te-ar mai putea interesa si:  Mirela SaucăOFL BotosaniAnca Grigoras
10:48 pm , 29 Aprilie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare