Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Campanie de colectare a deseurilor electronice, la Darabani. VEZI premiile oferitePrimăria Darabani şi Asociaţia RoRec vă invită să scăpaţi de toate aparatele electrice stricate în cadrul Campaniei „Locul deşeurilor nu e acasă” care se va derula în perioada 29-31 mai a .c., în intervalul orar 9:00-17:00, şi în urbea de pe malul Prutului.

Astfel, cei care deţin echipamente electrice sau electronice defecte se pot debarasa de acestea şi vor fi premiaţi pentru asta. Un punctul de colectare va fi la Primăria oraşului şi va exista şi o maşină care va aduna gratuit deşeurile electrocasnice şi de la domiciliul dărăbănenilor, dacă apelaţi numerele de telefon 0721023521 sau 0800444800.

Persoanele care vor preda combine frigorifice, congelatoare sau frigidere vor primi 4 cupoane valorice de câte 10 lei, iar cei care se vor despărţi de aparatele de aer condiţionat defecte, maşini de spălat vase sau rufe vor primi 2 cupoane valorice de câte 10 lei. Toţi cei care vor participa la această campanie intră în cursa pentru premiile finale care se vor acorda prin tragere la sorţi în 31 mai a.c., începând cu orele 17:00, la Primăria Darabani. La această tombolă se pot câştiga 4 cafetiere şi 4 fiare de călcat marca Tristar.PS: În după-amiaza zilei de sâmbătă, 31 mai 2014, Simona Ghiga, reprezentantul Asociaţiei RoRec, ne-a comunicat că, campania programată să se deruleze la Darabani a fost anulată din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Citiţi pe aceeaşi temă:
CAMPANIE RoRec: “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”Te-ar mai putea interesa si:  RoRecLocul deseurilor nu e acasaSimona Ghiga
11:44 pm Miercuri, 28 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare