Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Donaţie de carte la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” cu…INTERZIS PENTRU PRESĂVineri, la prânz, Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” din Darabani a primit o donaţie de 30 de volume eminesciene „Basme şi nuvele”, care au fost aduse la unitatea de învăţământ de deputatul Colegiului Darabani, Costel Şoptică. Lucian Florea, directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” nu a permis accesul presei în incinta şcolii, motivând că evenimentul „se politizează”.

Cu ocazia Zilelor Eminescu și a Zilei Culturii Naționale, Organizația Județeană a Femeilor Liberale, condusă de Sinziana Secrieru, a donat un număr de 500 de cărți cu operele poetului naţional în 23 de școli și licee din județul Botoșani, dar numai la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” a fost interzis accesul presei în unitatea de învăţământ. „Aceste acţiuni se politizează şi nu vreau sub nici o formă” a precizat directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, Lucian Florea, cel care a trecut de la PNL la PSD acum patru luni de zile, când a fost legiferată timp de 45 de zile ordonanţa privind traseismul politic.

Şoptică a fost însoţit de Zîna Andronic, cadru didactic coordonator al Grădiniţei nr. 2, afirmând că a fost primit, în general, bine de către cadrele didactice din Darabani. „Am fost primit de un corp profesoral destul de închegat, mi-a plăcut cum s-au comportat d-lor şi, mai ales, mi-au ridicat o serie de probleme cu care se confruntă la şcoala din Darabani, şi nu numai, probleme chiar ale învăţământului românesc, urmând ca în zilele următoare să fac demersurile necesare în Parlamentul României pentru rezolvarea acestora” a declarat Costel Şoptică, la ieşirea din curtea Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”. „Mi s-a părut deplasat comportamentul directorului, ca să nu spun altfel. Nu am mai întâlnit în nici o unitate de învăţământ această situaţie” a mai declarat pentru Darabaneni.ro, Şoptică.La ei (FOTO) se poate, la noi, NU!
„Eminescu să ne judece”


Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăŞcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Lucian FloreaColegiul DarabaniOrganizatia Judeteana a Femeilor Liberale
10:41 pm Vineri, 16 Ianuarie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Darabaneni.ro a revenit după un an la Viișoara, într-o iarnă adevărată ca în nordul Moldovei, pentru a-i ura ”La mulți ani!” veteranului Ghiță Cojocariu, eroul ultimului nostru reportaj, care a devenit în 12 februarie cetățean de onoare al comunei sale natale.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare