Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

15 aprilie, data până la care pot fi completate dosarele de recrutare pentru ocuparea posturilor de agenţi de poliţie. Peste 420 de persoane interesate să devină poliţiştiÎncepând cu 1 aprilie a.c., s-a dat startul angajărilor din sursă externă (1.853 de locuri la nivel naţional), în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române. Posturile scoase la concurs sunt repartizate la Posturile de Poliţie Rurală, precum şi la secţiile de poliţie din Bucureşti.

Până în prezent, pentru cele 50 de posturi scoase la concurs, în structurile de poliţie rurală ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, au depus cereri de înscriere peste 420 de persoane.
ATENŢIE!!! Astăzi, 08 aprilie, este ultima zi când pot fi depuse cererilor de înscriere ale candidaţilor. Numărul opţiunilor pentru fiecare dintre posturile de agenţi scoase la concurs va fi afişat zilnic la sediul Inspectoratului. 
Informaţiile privind metodologia de înscriere şi desfăşurare a concursului se regăsesc pe paginile web ale Poliţiei Române şi respectiv I.P.J. Botoşani.
Reamintim de asemenea, că ulterior, până la data de 15 aprilie a.c., candidaţii înscrişi trebuie să îşi completeze dosarele, în conţinutul prevăzut de metodologia publicată.

Dosarele de recrutare vor fi depuse, în volum complet, până la data de 15.04.2016, în zile lucrătoare, la structura de resurse umane a I.P.J. Botoşani şi vor cuprinde următoarele documente:
•    cererea de înscriere şi CV;
•    copii legalizate ale documentelor care atestă nivelul şi specializarea studiilor impuse de cerinţele postului (diplomă de bacalaureat și foaie matricolă);
•    copii ale actului de identitate, carnetului de muncă şi, dacă este cazul, livretului militar;
•    copii ale certificatului de naştere al candidatului, soţului/soţiei şi fiecărui copil, ale certificatului de căsătorie, precum şi, după caz, ale hotărârilor judecătoreşti privind starea civilă;


•    autobiografia şi tabelul nominal cu rudele candidatului;
•    cazierul judiciar;
•    caracterizarea de la ultimul loc de muncă, respectiv din instituţia de învăţământ în cazul absolvenţilor în primul an de la absolvire;
•    3 fotografii tip buletin de identitate;
•    două fotografii color 9 x 12 cm;
•    fişa medicală-tip de încadrare în Ministerul Afacerilor Interne;
•    declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare
•    copia permisului de conducere;

Completarea dosarelor de recrutare se face personal!

Atenție! După data limită de completare a dosarelor, respectiv 15.04.2016, comisiile de recrutare nu vor mai primii documente, analizarea dosarelor în vederea validării/invalidării candidaturii urmând a se face strict pe baza actelor depuse până în acel moment.
După depunerea dosarelor de recrutare, comisia de recrutare va analiza candidaturile, urmând a se pronunța cu privire la validarea/invalidarea acestora, lista candidaților ale căror dosare au fost acceptate, precum și lista candidaților a căror candidatură a fost invalidată, urmând a fi postată pe pagina de Internet a Poliției Române, www.politiaromana.ro, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa http://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul și pagina de Internet a I.P.J. Botoşani.

La concurs pot participa numai candidaţii ale căror dosare de recrutare sunt complete şi corect întocmite.
Te-ar mai putea interesa si:  IPJ Botoşanipolitistipolitistii botosaneniconcurs politisti
12:40 pm Vineri, 08 Aprilie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare