Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

S-a dat startul înscrierilor la Maratonul Nordului 2021Maratonul Nordului a fost printre puținele competiții care au reușit în 2020 să-și urmeze programul stabilit. Am fost și norocoși, dar dorim să mulțumim tuturor sportivilor și celor implicați pentru că ne-au fost alături și au respectat regulile sanitare.În 2021 pregătim o nouă ediție Maratonul Nordului, cu cele 2 competiții ale sale mtb și trail. Începând cu 1 februarie sportivii și pasionații de sport sunt invitați pe www.maratonulnordului.ro unde se pot înscrie la competițiile nordului extrem, ne transmite în cadrul unui comunicat, Alexandru Teioșanu, directorul executiv al Asociației Nord.

Taxe Speciale - Early Bird

În perioada 1-10 februarie cei mai nerăbdători și pasionați dintre participanți, vor beneficia și de un pachet special pentru participarea la ambele competiții.
Persoanele cu dizabilități, copiii instituționalizați și toate persoanele peste 65 de ani, beneficiază de înscriere gratuită în orice moment al calendarului de înscrieri.

Ediția 2021

Cele 2 competiții marca MN, Maratonul Nordului MTB Pomârla (ediția a 11-a/ Pomârla) și Maratonul Nordului Teioasa Trail (ediția a 4-a, Darabani), vă propun trasee pentru toate categoriile de vârstă, masculin și feminin, amatori și profesioniști, în unele dintre cele mai frumoase zone ale județului Botoșani. Competiția sportivă se desfășoară în cadrul festivalului Zilele Nordului, aflat la a 8-a ediție în 2021, la Darabani în ultimul weekend din luna august.Social

Maratonul Nordului încurajează practicarea sportului la orice vârstă, respectul față de natură și mediul înconjurător, folosirea mijloacelor alternative de deplasare în locul celor tradiționale. Prin Fondul de Biciclete și Pădurea Nordului, în fiecare an copiii cu posibilități materiale reduse din satele nordului, primesc în dar biciclete pe care să le folosească pentru a merge la școală sau pentru a face sport. Au loc acțiuni de ecologizare a traseelor, a zonelor turistice de interes local și zonal și se intenționează inclusiv acțiuni de împădurire. Fondurile sunt alimentate de către donatori și de către principalii parteneri Primăria Pomârla și Primăria Darabani.


Maratonul Nordului este organizat de către Club Sportiv Nord în parteneriat cu Primăria Pomârla, Primăria Darabani, dar și cu ajutorul unor parteneri privați: AQUA Carpatica, Darex Auto, EthicSport România, ActivExplore,  FIR Maraton, DJST Botoșani, Cadasplan Solutions, Miracom și a peste 100 de voluntari.

Vă așteptăm în nord la o nouă ediție Maratonul Nordului!


Te-ar mai putea interesa si:  Alexandru TeiosanuMaratonul Nordului
9:07 pm Luni, 01 Februarie, 2021

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare