Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Aroşoaie a dat de pământ cu Tîrniceru la TeleM: „Mă puneţi acum să-i fac statuie? Doar dacă îl îngrop în pământ până la jumătate şi îl dau cu var”După ce cu patru săptămâni în urmă, consilierul independent Dan Tîrniceru-Ifrim fusese invitatul emisiunii „Dialog Deschis” de la TeleM, în prima zi a săptămânii a fost rândul primarului Corneliu Aroşoaie să poarte un dialog cu jurnalistul Răzvan Sauciuc. Cu toate că a afirmat în mai multe rânduri că Tîrniceru nu reprezintă principalul subiect de discuţie al emisiunii, ediul şef al urbei nu i-a rămas dator omului de afaceri dărăbănean, contraatacând aproape toate afirmaţiile pe care le-a făcut consilierul la emisiunea anterioară a postului botoşănean de televiziune.

Răzvan Sauciuc i-a amintit primarului afirmaţia lui Tîrniceru că ar fi asfaltat cu cana de cafea tot atâţia km dacă ar fi beneficiat de 3 mandate de primar şi i-a dat tonul lui Aroşoaie, care a fost destul de calm la început, dar care l-a atacat şi el, pe parcurs, pe consilierul dărăbănean. „Nu ştiu dacă ar trebui să intrăm într-o discuţie privind consilierul Tîrniceru, pentru noi, cel puţin Consiliul Local (CL), sau pentru mine, ca şi primar, dânsul nu prezintă garanţia, aşa că afirmaţia pe care a făcut-o d-lui că este un fel de circar, într-adevăr aşa este, n-are nici în clin nici în mânecă cu Consiliul Local, şi ideea lui este că dacă el a intrat în CL şi face o glumă de prost gust, înseamnă că el face spectacol” a precizat Aroşoaie.

„Dânsul este consilier de trei ani de zile, păi el nu ştie că la Darabani s-au făcut proiecte? S-a lucrat trei ani de zile, s-au făcut aprobări în CL pentru studii topo, studii geo, documentaţia necesară pentru avizare la Bucureşti. Nu este consilier? Nu ştie că noi am aprobat kilometri, 1 km şi 12 metri la Corneşti, 11 km proiectul total, că ele sunt două proiecte distincte: unul asfaltare străzi Corneşti, unul reabilitare străzi Darabani. Şi dacă s-a lucrat la proiectul mare şi s-a asfaltat 1 km la Teioasa şi acum se lucrează şi sperăm luna aceasta să putem să începem, dacă vremea ne permite, să asfaltăm şi 1,5 km la Bajura.
 

 
Asta este pentru că a spus el? Păi acesta este un proiect aprobat, parafat, ştampilat de către Guvernul României, este finanţat de către Guvernul României în funcţie de banii care ne vin şi nouă şi în funcţie de situaţia de lucrări tăiem facturile şi trimitem la Bucureşti, dar v-am spus, dânsul nu prea ştie cu ce se mănâncă administraţia, bănuiesc că în subconştientul lui se gândeşte că dacă ar fi fost, închipuiţi-vă că am atâta experienţă în administraţie, că am lucrat la proiectele acestea ani grei pentru a ajunge în faza în care am ajuns…Tîrniceru a anunţat la TeleM praznic la un an de zile după ce a fost propus persoana non-grata
 
Este una de a denigra şi este alta de a vedea concret ce este. Pe mine mă surprinde că el, nici acum după trei ani de zile de când a fost investit consilier, nu ştie să citească un proiect. N-aş vrea să ajungem într-o pantă în care să dăm importanţă cuiva care nu merită…El se crede consilier, dar nu prea este” a mai spus primarul oraşului Darabani.Punctul culminant a fost atins când Corneliu Aroşoaie a afirmat că depozitul de butelii al lui Tîrniceru funcţionează ilegal în Obor şi ar putea reprezenta un pericol pentru viitoarea sală de sport, despre care edilul şef a spus că sunt şanse mari să se construiască pe acel amplasament. „D-lui şi-a făcut o societate şi a concesionat de la fostul primar 10 ari şi a închis 15 ari. Nu-i abuz? În 2007 s-a aprobat ca în acea zonă să se facă o sală de sport. Eu, de fiecare dată, îi spun secretarului: A nu se face un alt obiectiv care ar periclita viaţa şi sănătatea copiilor şi a celorlalţi care merg la Sala de sport. Ori, este gard în gard cu societatea d-lui….Şi eu acum am aflat…De acum vom merge şi vom aplica legea…Lui Tîrniceru nu-i dau importanţă ăia de la grădiniţă, mă puneţi acum să-i fac lui Tîrniceru statuie?Doar dacă îl îngrop în pământ până la jumătate şi îl dau cu var. Aşa da, îi fac statuie, dar în rest…Lui daţi-i foaia asta, dacă ştie să citească?” a afirmat Aroşoaie.

Realizatorul emisiunii „Dialog Deschis”, Răzvan Sauciuc, i-a atras atenţia edilului şef al oraşului Darabani că site-ul Primăriei Darabani conţine informaţii mult prea puţine despre activitatea administraţiei publice locale, rubrici de genul „Proiecte hotărâri”, „Rapoarte Activităţi”, „Achiziţii publice”, „Licitaţii şi contracte” fiind goale. Mai mult, jurnalistul i-a reproşat primarului că nici declaraţia de avere a edilului şef nu este publicată pe portalul Primăriei.„Nu se poate, e tot aceea. Eu când vorbes de avere îmi vine să râd. Sună cumva aşa, deşanţat avere. Cu două maşini am intrat la Pimărie, cu două maşini voi ieşi de la Primărie” a spus Aroşoaie. Dacă în ziua emisiunii, este adevărat că declaraţiile de avere ale edilului şef al urbei nu se aflau pe site-ul Primăriei oraşului, ulterior aceasta au apărut, şi chiar de pe ultimii trei ani, cu aceeaşi dată de publicare pe site:15/06/15 11:55. 

VEZI şi: FAZA ZILEI Dan Tîrniceru-Ifrim „pe sticlă”: „Da, recunosc că sunt un  prost…”

Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu Aroşoaieprimarul orasului DarabaniRazvan Sauciuc
7:44 am Miercuri, 21 Octombrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare