Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Primăria Darabani va împrumuta aproximativ 1 mil de euro pentru patru lucrări de investiţii VEZI care sunt acesteaConsilierii locali s-au într-unit într-o nouă şedinţă fulger în dimineaţa zilei de vineri, 15 mai, pentru a vota rectificarea bugetului şi aprobarea contractării unui credit de aproximativ 1 milion de euro pentru executarea unor lucări de interes public.

Cele patru obiective de investiţii sunt: reabilitare şi continuare trotuare str. 1 Decembrie (1.630.756 lei ), reabilitare sediu Primărie (877.671 lei), amenajare alei şi parcuri Asociaţiile de locatari 1 şi 2 (836.679 lei) şi reabilitare prin împietruire parţial str. Muncitorului din Darabani, în sumă totală de 4.218.292 lei. Şedinţa a început la 7:35 şi a durat aproximativ 7 minute. Consilierii liberali Alin Gîrbaci, Florin Ignat şi Gheorghe Caba s-au împotrivit proiectului de hotărâre, Adrian Meţler şi Petrică Hrimiuc au absentat de la şedinţă, în timp ce restul consilierilor au fost pentru îndatorarea Primăriei din localitate.

În opinia lui Alin Gîrbaci ar fi trebuit accesate fonduri europene pentru proiecte de investiţii, iar reabilitarea Primăriei Darabani nu reprezintă o prioritate pentru oraş, în condiţiile în care multe artere rutiere sunt neasfaltate şi nu sunt racordate la reţeaua de apă şi canalizare. „Este păcat că ne-am întors la comunism… Nu sunt total împotriva unui împrumut pentru că toate se fac în ziua de astăzi cu împrumuturi, dar am întrebat de ce nu s-a făcut un fond european ca să mergem pe cofinanţare şi de ce se împrumută pentru unele lucruri care nu ştiu dacă îşi au rostul” a declarat Alin Gîrbaci, care a mai spus că s-ar fi impus o dezbatere mai largă în acest caz.Dărăbănenii îşi merită soarta

Paradoxal, Dan Tîrniceru-Ifrim a votat pentru luarea creditului, cu toate că este de părere că acest demers va îngropa oraşul în datorii. Consilierul independent a spus că nu a mai dorit să fie Gică Contra din Consiliul Local Darabani şi a dat o declaraţie foarte dură: „Am fost de acord să bag Darabaniul în mocirla pesedistă. Vor intra în colaps financiar. Oricum votul meu nu mai conta. Dărăbănenii îşi merită soarta. Oricum banii se duc la cel care le-a dat cartofi şi ceapă în campania electorală”. Dan Tîrniceru a întrebat de ce Alin Gîrbaci nu a făcut timp de 3 ani opoziţie în Consiliul Local Darabani şi face doar acum, cu un an înainte de alegerile locale.


Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniDan Tîrniceru IfrimConsiliul Local DarabaniAlin Girbaci
1:50 pm , 17 Mai, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

SĂRBĂTORI FERICITE! (Click pe imagine pentru a viziona fotografiile integrale realizate de MD Studio Art)

Sondaj
Credeți că dărăbănenii vor trăi mai bine cu Mihai-Alin Gîrbaci la conducerea Primăriei Darabani?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare