Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Primaria Darabani intentioneaza sa inchida traficul rutier din centru in week-endEdilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie, le-a transmis aleşilor dărăbăneni în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local (CL) că a discutat cu parlamentarii Andrei Dolineaschi şi Şerban Mihăilescu despre trecerea porţiunii centrale a străzii 1 Decembrie din administrarea Drumurilor Naţionale sub tutela Consiliului Local Darabani, pentru ca zona respectivă să devină loc de promenadă pentru dărăbăneni la sfârşit de săptămână


Vom întocmi documentaţia necesară ca de la Oglinzi şi până la Autogară să preluăm noi acest tronson, să fie al CL şi de vineri după amiază şi până duminică la 12 noaptea să fie închisă circulaţia pentru promenadă. Este ideea mea pentru a veni în slujba cetăţenilor să aibă şi ei un loc pentru că micşorându-se spaţiul de joacă pentru copii (când spun de joacă, pe trotuar pe unde mergeau cu rolele şi cu ce mai mergeau ei) le dăm posibilitatea să aibă timp de 24 de ore un spaţiu mai mare” le-a spus Aroşoaie consilierilor locali.Aleşii au catalogat drept lăudabilă iniţiativa edilului şef, cel mai vocal fiind liberalul Lucian Florea. Directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” a menţionat că închiderea centrul urbei ar putea fi exceptată în iernile când din cauza nămeţilor circulaţia nu ar putea fi deviată pe arterele secundare ale oraşului. 
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieLucian FloreaConsiliul Local Darabani
9:22 pm Miercuri, 18 Septembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare