Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dorohoi-Darabani deschis circulatiei. 3 tronsoane de drumuri naţionale şi 9 judetene in continuare inchiseÎn ultimele 12 ore, drumarii au reuşit să deszăpezească aproape 100 km de drumuri naţionale şi judeţene de pe raza judeţului Botoşani, aproape 70 de km de drumuri naţionale şi cca. 30 km de drumuri judeţene, printre care şi DN 29A tronsonul Dorohoi-Darabani care a fost desfundat duminică dimineaţă la 3:00.

Astăzi, 24 martie, la orele 8:00, tronsoanele de drumuri naţionale Darabani-Rădăuţi Prut, Săveni-Manoleasa şi Manoleasa-Rădăuţi Prut erau în continuare închise circulaţiei. La ieşirea din Darabani spre Păltiniş s-a format un pod de gheaţă, iar drumul naţional era impracticabil în direcţia Rădăuţi-Prut. O echipă de intervenţie din cadrul Primăriei Darabani lucra de zor la orele 10:30 la desfundarea drumului spre Eşanca. „Merge foarte greu deoarece dedesupt e ud, iar mai sus e îngheţat, dar în maxim două ore vom deszăpezi acest drum. Apoi vom acţiona în Corneşti şi vrem să dăm drumul la Câmpeni, unde avem în evidenţe un bolnav cu dializă. Mai avem o porţiune din Tineretului, iar în rest se circulă în condiţii de iarnă, dar se circulă” a precizat Mihai Plugaru, inspector Protecţie civilă din cadrul Primăriei Darabani. La 11:35, drumul spre Eşanca a fost desfundat.

Drumurile judeţene închise circulaţiei în 24.03, orele 8:00:

 DJ 293 A Coţuşca – Viişoara – 8,1 km
 DJ 293 Dumeni - Havârna - 8 km
 DJ 294 C Hăneşti – Manoleasa – 8 km
 DJ 294 A Avrămeni – Mitoc – 10 km
 DJ 294 B Pădureni – Dobârceni – 5,1 km
 DJ 298 Cristineşti – Baranca – limită graniţă – 6,7 km
 DJ 298 A Darabani – Crucea Milencii – 10 km
 DJ 291 D între Ibăneşti – Cristineşti – Bajura – 16,6 km
 DJ 294  DN 29 - Gulioaia – Dângeni - 7,3 km
Te-ar mai putea interesa si:  Mihai PlugaruDN 29A
10:54 am , 24 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare