Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

D’ALE CL DARABANI Aleşii au votat consumul microbuzului Primăriei. „Raba mea de 40 de tone consumă 30% şi asta consumă 20%?”Microbuzul Mercedes Sprinter alocat administraţiei publice locale se pare că a devenit o povară din moment ce a ajuns să consume şi 20% l motorină. Aleşii locali au validat prin vot consumul stabilit de către o comisie a Primăriei, respectiv 18% pe drum asfaltat şi 20 % pe drum pietruit.

Microbuzul transportă elevii din satele arondate oraşului Darabani, pe cei de la Clubul Copiilor, dar şi echipele de fotbal ale oraşului. Autoturismul evaluat la peste 3 miliarde de lei vechi a fost primit de la Ministerul Dezvoltării în luna aprilie a acestui an. „Din câte am înţeles eu, consumul este mai mare faţă de cel din cartea tehnică din motive constructive sau ştiu eu…şi de aceea s-a procedat la comisie de stabilire a consumului” a spus ing. Gheorghe Dragotă, când a prezentat în CL proiectul de hotărâre. Alin Gîrbaci s-a opus chiar din startul şedinţei de CL: „Nu ştiu dacă e o chestie legală ce facem noi. De când o comisie, fie ea şi legal constituită, pentru care am tot respectul, poate contrazice un producător de automobile, care, până la urmă, are şi avizele organelor competente: RAR, ARR ş.a.m.d.? Adică au dat un consum mult mai mic? Eu m-am uitat pe site-ul lor oficial şi un consum al unui Mercedez Cibro este undeva între 12-14%...Nu cred că avem noi competenţa să contrazicem un constructor de automobile” a spus Gîrbaci.

„Cât consumă pe iarbă?”

„Nu putem pune, facem comparaţie, şoseaua, drumul asfaltat, microbuzul plin sau gol, şi nu putem pune a I-a, a II-a la Eşanca, Lişmăniţa, cu consumul prin centru pe aici, deci acest consum e făcut de ei, deci este un consum făcut de o comisie, deci un autobuz, toţi avem maşini. Mergem cu maşina până la Lişmăniţa, până pe deal, la Eşanca să vedem cum circulăm. Haideţi să nu exagerăm. Comisia care a făcut consumul, ei vor răspunde” a precizat Ionel Nenişcă, căruia Adrian Meţler i-a transmis: „Mai scoţi şi din viteză”. „Am văzut acolo un raport de specialitate care este făcut de referentul nu ştiu cum îl cheamă acolo, că consumă 18 l pe asfalt, 20 pe drum neasfaltat, aş dori să ştiu cât consumă pe iarbă, şi dacă este trecut în cartea tehnică” a întrebat şi Florin Ignat.

Gheorghe Caba a cerut şi el o comisie de specialitate pentru a clarifica această speţă. „Raba mea de 40 de tone consumă 30%, şi asta consumă 20%? Pe cuvântul meu dacă nu e de râs” a mai precizat Caba. Petrică Hrimiuc s-a abţinut, şi 4 consilieri din opoziţie, din totalul de 17, au fost împotrivă.

Citiţi pe aceeaşi temă: Microbuz de peste 3 miliarde primit de la Ministerul Dezvoltării Regionale FOTO
Te-ar mai putea interesa si:  Florin IgnatPetrică HrimiucGheorghe CabaIonel NenişcăAdrian MetlerAlin GirbaciMercedes Cibro
10:49 pm Sambata, 31 Octombrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare