Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dărăbănenii sună adunarea pentru echipa fanion a judeţuluiDupă ce şansele ca să vadă fotbal de divizia C la Darabani au scăzut considerabil, suporterii de pe malul Prutului îşi concentrează atenţia spre partidele pe care le va disputa FC Botoşani pe teren propriu în retur. La Darabani se fac deja liste cu cei care vor asista la prima partidă cu Petrolul de vineri, 27 februarie.

„Sunt foarte mulţi suporteri din zona oraşului Darabani care doresc să facă deplasarea la Botoşani şi vrem să o facem în cadru organizat, cu autocare. Eu am deja o listă cu peste 20 de persoane” afirma duminică, Costel Nechifor, unul dintre oficialii CS Sănătatea Darabani, care spera să găsească înţelegere la conducerea FC Botoşani în ce priveşte transportul. După ce iniţial s-a discutat despre asigurarea transportului suporterilor din judeţ în cazul în care aceştia îşi achiziţionează bilete la 10 lei, Alex Chirilă, directorul executiv FC Botoşani, a precizat că o reducere de 50% la costul biletelor este facilitatea pe care o acordă conducerea echipei botoşănene suporterilor din judeţ care vin la meciuri. Aceştia trebuie să se prezinte cu biletul de călătorie la stadion pentru a-şi achiziţiona biletele la 5 lei bucata.„Toţi cei care vin din judeţ la meci, în baza biletului de călătorie, plătesc 5 lei pe bilet. Astfel, ei beneficiază de o reducere de 5 lei. Nu avem cum să asigurăm noi transportul pentru toţi suporterii din judeţ, să le punem autocare la dispoziţie. Nici noi nu avem autocarul echipei, avem un parteneriat cu o firmă de transport şi închiriem şi noi autocarul” a declarat pentru Darabaneni.ro, Alex Chirilă. Pe principiul primul venit, primul servit, suporterii pot ocupa locuri în orice sector al stadionului la preţul de 10 lei. Chirilă i-a transmis lui Nechifor să vină cu lista suporterilor dărăbăneni care vor fi prezenţi la meciurile echipei FC Botoşani şi în momentul achiziţionării biletelor i se vor returna 5 lei de căciulă pentru transport.

Contact Costel Nechifor: tel. 0740604769 Te-ar mai putea interesa si:  FC BotosaniCS Sanatatea DarabaniAlex Chirilasuporteri darabaneni
1:32 am Miercuri, 25 Februarie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare