Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Liceenii dărăbăneni preferă „Dimitrie Cantemir” în detrimentul colegiilor naţionale .VEZI repartizarea computerizată a elevilorDupă prima etapă a repartizării computerizate a absolvenţilor de gimnaziu, cei mai buni elevi dărăbăneni vor învăţa la Liceul „Dimitrie Cantemir” din localitate. Chiar şi cei cu medii mai mici la admitere au ajuns la clasele tehnice din cadrul unităţii de învăţământ dărăbănene.

În timp ce clasele primare de la liceu se mută la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”, absolvenţii de la „Leon Dănăilă” merg la „Dimitrie Cantemir”. De exemplu, Iacob Strungaru Ana sau Hrimiuc Delia Bianca care au avut medii de admitere de 9,90, respectiv 9,82 vor studia în următorii 4 ani la Liceul „Dimitrie Cantemir”, şi nu la colegii de prestigiu precum „Mihai Eminescu” sau „A.T. Laurian”. În definitiv, mediile maxime la BAC le-au avut elevi din Darabani şi Dorohoi, şi nu absolvenţi ai colegiilor amintite. Chiar şi o elevă care a terminat Şcoala „Leon Dănăilă” şi a obţinut 4,40 la admiterea la liceu, a fost repartizată la profilul tehnic, specializarea industrie textilă şi pielărie.Concret, din considerente economice, dar mai ales educative, părinţii preferă să aibă copiii sub ochii lor aici, la Darabani, prima opţiune fiind „Dimitrie Cantemir” . Şi în etapele următoare ale repartizării elevilor la licee, aceştia pot opta pentru specializările mecanică sau industrie textilă şi pielărie, unde au mai rămas locuri disponibile în cele două clase de câte 28 de elevi de la liceul dărăbănean. La profilul umanist Ştiinţe sociale ultima medie de admitere a fost 7,82.

 VEZI AICI lista candidaţilor botoşăneni repartizaţi la licee în ordinea mediilor
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Liceul „Dimitrie Cantemir”absolventi clasa a VIII aabsolventi
10:32 pm Miercuri, 15 Iulie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare