Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Schimbare de macaz in PNL Darabani. Liberalii au un nou sef! Se pregateste si un nou Birou PoliticConducerea PNL Botoşani a decis sâmbăta trecută să facă o mutare surpriză la şefia PNL Darabani, prin numirea omului de afaceri Liviu Hrimiuc. Capii liberalilor anunţă şi împrospătarea Biroului Politic din oraşul de pe malul Prutului
.

Discuţiile cu omul de afaceri dărăbănean s-au purtat mai mult la distanţă. „Nu vreau ca oamenii să trăiască cu impresia că am intrat în acest partid pe uşa din dos” a spus Hrimiuc (foto centru, încadrat de vicepreşedintele PNL Darabani, Gheorghe Dragotă, şi omul de afaceri Ionel Gheorghiciuc), care nu a mai vrut să audă de politică din vara anului 2010, când a demisionat din PDL şi a renunţat la funcţia de consilier local. Liviu Hrimiuc este unicul ales din istoria Darabanilor care şi-a donat indemnizaţia de consilier local în scopuri caritabile. El a fost curtat de principalele formaţiuni politice pentru a candida în 2012 la Primăria Darabani. „În momentul în care am avut ofertă de de la USL să candidez, era ceva pus pe tavă ce nu mi-a plăcut pentru că toată viaţa am muncit mult pentru ceea ce am acum” a precizat omul de afaceri dărăbănean.

Hrimiuc preia funcţia de preşedinte interimar de la viceprimarul Relu Cricleviţ şi urmează să conducă organizaţia PNL Darabani cel puţin până la alegerile care vor avea loc, cel mai probabil, la finele lunii martie, el fiind în pole position şi pentru a candida la şefia Primăriei Darabani din partea PNL în 2016. În ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni, s-au finalizat negocierile între Hrimiuc şi deputatul liberal Costel Şoptică. „Am fost de acord să mă alătur acestei echipe în speranţa că vom putea face ceva pentru acest oraş, având şi sprijinul conducerii CJ Botoşani. Am observat că d-l Şoptică, faţă de alţi parlamentari de Darabani, doreşte să facă ceva pentru acest oraş, şi am simţit că putem realiza ceva împreună. Vom vedea. Promisiuni sunt multe. Dacă acestea nu se vor concretiza, şi pentru oraş nu se va face ce au promis cei de sus, voi demisiona din această funcţie” a declarat pentru Darabaneni.ro, Liviu Hrimiuc. „Este o mutare pe care ne-am dorit-o pentru a întări PNL Darabani şi considerăm că este benefică venirea d-lui Hrimiuc în fruntea liberalilor dărăbăneni” a precizat şi deputatul Costel Şoptică.

După ce au numit un nou preşedinte, şefii liberalilor doresc şi un nou Birou Politic în oraşul de pe malul Prutului, care va fi stabilit sâmbătă, 9 februarie. „Vom numi şi un nou Birou Politic interimar care va cuprinde nume noi, importante pentru dărăbăneni. Vom merge pe alte principii, în funcţie de competenţă, valoare şi reprezentativitate pentru dărăbăneni” a declarat pentru ziarul online al oraşului Darabani, Şoptică. „Mâine (n.r.-9. 02. 2013) mă voi întâlni la Botoşani cu d-l Şoptică şi vom forma noul Birou Politic. S-a făcut o schiţă şi aceasta urmează să fie validată” a spus şi Liviu Hrimiuc. După ce au fost aleşi în 19 decembrie 2010, din Biroul Politic al PNL Darabani nu vor mai face parte cel puţin Victor Ciuraru, Mirela Cricleviţ, Cristian Chiriac şi Gheorghe Sîsîiac, în timp ce Florin Ignat şi Lucian Florea au renunţat la funcţiile de preşedinte, respectiv vicepreşedinte al organizaţiei PNL Darabani, după ce au fost numiţi directori ai principalelor unităţi de învăţământ din Darabani. (L.B.)Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăPNL DarabaniLiviu Hrimiuc
10:13 pm Vineri, 08 Februarie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare