Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Liberalii dărăbăneni şi-au depus candidaturile încrezători în victorie GALERIE FOTO & VIDEO

 Candidaţii liberali la alegerile pentru Primăria şi Consiliul Local Darabani s-au întâlnit luni, orele 11:00, la sediul partidului, apoi şi-au depus dosarele la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 4. Aceştia au fost însoţiţi de copreşedintele PNL Botoşani, deputatul Costel Şoptică. Liviu Hrimiuc, candidatul PNL la Primăria Darabani, s-a declarat foarte optimist în ce priveşte deznodământul scrutinului din 5 iunie.
 
„Am depus dosarul de candidatură încrezător în şansele mele şi ale echipei PNL, pe termen scurt că vom câştiga alegerile locale din 5 iunie şi pe termen lung pentru că dorim să punem în aplicare programul nostru care să ducă la creşterea nivelului de trai al tuturor cetăţenilor” a declarat pentru Darabaneni.ro, la ieşirea din Biroul Electoral, Liviu Hrimiuc. Ulterior, liberalii şi-au înregistrat candidaturile la Judecătoria Darabani. Faţă de lista electorală prezentată în exclusivitate de Darabaneni.ro, unii dintre candidaţii la Consiliul Local se află pe alte poziţii.

Astfel, ordinea finală în cursa electorală este:

1. Hrimiuc Liviu
2. Gîrbaci Mihai-Alin
3. Aroșoaie Lucian-Dinu
4. Mețler Adrian
5. Dănilă Dumitru
6. Caba Gheorghe
7. Zaharia Claudiu – Vicențiu
8. Andronic Zîna
9. Acsinte Constantin
10. Dobrincu Gheorghe
11. Afloroaie Liviu
12. Vicliuc Sergiu
13. Dumitrel Mihaela
14. Curcan Sorin-Vasile
15. Florea Constantin
16. Palamariu Cornelia-Valeria
17. Gheorghiță Constantin
18. Dragotă Gheorghe
19. Hanza Dorin
20. Afloroaie Gheorghe-Dorin
21. Matei Dorel
22. Tanasă GheorgheClick pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini (foto & video Cristian RĂCNEA-Cristian Studio)

 Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăPNLPNL DarabaniLiviu Hrimiucalegeri localealegeri locale 2016
9:52 pm Luni, 25 Aprilie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare