Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Un stareţ dărăbănean organizează un pelerinaj de 11 zile în Ţara Sfântă. VEZI detalii VIDEOMănăstirea Zosin, al cărei stareţ este preotul dărăbănean Teodosie Pleşca, în colaborare cu Centrul de Pelerinaj Sf. Cuv. Parascheva din Iaşi, organizează în perioada 18-28 august un pelerinaj în Ţara Sfântă, la preţul de 1175 euro de persoană.

În această perioadă, pelerinii vor lua parte la două mari praznice ale creştinătăţii: Schimbarea la Faţă a Domnului cu participarea la minunea coborârii norului deasupra Muntelui Tabor şi Adormirea Maicii Domnului în Grădina Ghetsimani. De asemenea, credincioşii se vor închina la Biserica Sfântului Mormânt sau la Mănăstirea Sfântul Gheorghe unde sunt moaştele Sf. Ioan Iacob originar din Horodiştea, vor merge pe urmele Magilor de la Răsărit sau vor vizita Mormântul Regelui David şi alte multe locuri sfinte. „Vom urca pe jos Muntele Tabor, Muntele Schimbării la Faţă a Domnului nostru Iisus Hristos, pentru a participa la Sfânta Liturghie la Biserica greacă ortodoxă şi la minunea coborârii norului, una dintre cele trei minuni care se săvârşesc an de an în Ţara Sfântă spre întărirea credinţei creştine” ne-a mărturisit pr. Teodosie Pleşca.Preţul de 1175 de euro include, printre altele, transportul cu avionul, 10 nopţi de cazare la hoteluri de 3/4*, 2 mese pe zi, taxele de intrare la obiectivele din program. Relaţii suplimentare puteţi obţine şi la tel. 0745596926. (video: youtube)
Te-ar mai putea interesa si:  Teodosie PlescaManastirea ZosinTara Sfantapelerinaj Tara SfantaGradina GhetsimaniMuntele TaborMormantul Regelui DavidIerusalim
4:01 pm Joi, 30 Iunie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare