Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Patriarhul Daniel va oficia slujba de sfinţire a Mănăstirii Zosin, păstorită de stareţul dărăbănean TeodosieÎn 8 noiembrie a.c., creştinii ortodocşi vor avea 3 motive de sărbătoare. De ziua Sfinţilor Mihail şi Gavril, botoşănenii, şi nu numai, vor avea privilegiul de a participa la sfinţirea noii biserici din incinta Mănăstirii Zosin, a cărei slujbă va fi oficiată de Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, care îl va avea alături pe ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, dar şi alţi ierarhi, preoţi şi diaconi.

În 25 aprilie 2006, în a treia zi de Paști, Patriarhul Daniel a sfinţit locul pe care s-a construit noua Mănăstire Zosin şi a pus piatra de temelie a lăcaşului sfânt, unde din 1 august 1999, stareţ este dărăbăneanul Teodosie Pleşca. În dimineaţa zilei de 8 noiembrie 2015, după primirea ierarhilor, în jurul orelor 8:15 va începe slujba de sfinţire a bisericii, care va fi urmată de Sfânta Liturghie, în jur de 9:30. „Va fi un prilej de mare bucurie pentru toţi credincioşii doritori de astfel de momente” a declarat pentru Darabaneni.ro, Teodosie Pleşca, stareţul Mănăstirii. Locaşul monahal este foarte aproape şi de sufletul academicianului dărăbănean Leon Dănăilă. După ce a fost desemnat cetăţean de onoare al municipiului Botoşani, neurochirurgul de talie mondială a vizitat mănăstirea, în drumul său spre capitală.Citiţi şi: Pr. Teodosie Pleşca: „Călugarii formează garda de onoare a lui Hristos” FOTO & VIDEO
Te-ar mai putea interesa si:  DarabanidarabaneniLeon DanailaTeodosie PlescaManastirea ZosinPatriarhul Daniel
1:05 am Sambata, 17 Octombrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare