Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

EXCLUSIV Dan Tîrniceru-Ifrim: ”Acum m-am convins de existența coronavirusului”

Foarte sceptic în ce privește existența coronavirusului înainte de a ajunge pe un pat al Spitalului de Boli Infecțioase, consilierul local Dan Tîrniceru-Ifrim și-a schimbat radical optica după ce a primit nefericitul diagnostic. Chiar și în aceste condiții, candidatul Alianței USR-Plus la Primăria Darabani consideră că șansele sale la alegerile locale sunt neschimbate.

Consilierul local dărăbănean se simte, în general, bine, iar pulsul îi crește mai mult după contrele politice din mediul online, și nu datorită virusului pe care l-a contactat. ”Dacă nu m-aș enerva din cauza politicii, ar fi și mai bine. De s-ar termina odată campania asta. Dumnezeu nu-ți dă mai mult decât poți duce și meriți. Este o încercare de la Dumnezeu. Decizia rămâne a cetățeanului dacă mă votează sau nu. Dacă nu vor crede minciunile altora și vor dreptate și un orizont frumos vor merge cu mine la alegeri” a declarat pentru Darabaneni.ro, Dan Tîrniceru-Ifrim.   Dacă înainte nu credea în existența coronavirusului, candidatul la Primăria Darabani are acum o cu totul altă părere. ”Acum m-am convins de existența coronavirusului. Acum știu 100% că există. Dacă mă punea cineva cu capul sub ghilotină nu credeam, eram cu capul în nori. Nu doresc la nimeni să vină aici… După prima perfuzie am crezut că mi-am pierdut vederea” a mai spus consilierul local.

Chiar dacă se vorbea de condițiile horor din secțiile Covid din țară, candidatul la Primăria Darabani este foarte mulțumit de condițiile de care beneficiază în prezent la Spitalul de Boli Infecțioase din Botoșani. După ce se va externa, politicianul a promis că va dona unității sanitare 10 televizoare, pentru a mai anima atmosfera din saloane, și suporți perfuzie.
”Condițiile sunt excelente aici, doamna dr. Valentina Morcov este un om deosebit, un medic foarte bun și țin să-i mulțumesc pe această cale. Nu spun numai eu asta.Tot respectul din partea mea pentru tot personalul de aici. Nu este așa rău cum vorbesc unii” a mai precizat Dan Tîrniceru-Ifrim.

Te-ar mai putea interesa si:  Dan Tîrniceru Ifrim
4:32 pm Sambata, 19 Septembrie, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare