Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Gheorghe Damian: „A fost foarte simplu să se închidă politic spitalul, şi tot politic s-a deschis”Managerul Spitalului Judeţean Botoşani, Gheorghe Damian, a afirmat la inaugurarea secţiei exterioare de la Darabani că politicul a decis atât închiderea cât şi redeschiderea unităţii sanitare de pe malul Prutului, el acceptând în doar 15 minute hotărârea care i-a fost comunicată de şeful CJ Botoşani, Florin Ţurcanu, de a înfiinţa o secţie exterioară la Darabani.

A fost foarte simplu să se închidă politic spitalul, şi tot politic s-a deschis, într-un termen cât mai scurt. Când eu am fost contactat de preşedintele CJ că trebuie deschisă această secţie, nu ştiu dacă a durat 15 minute, în faţa d-lui primar şi a d-lui Mihăilescu, i-am spus: <<D-le preşedinte, trebuie să găsim soluţia, dacă asta e situaţia>>. Cine a greşit, noi încercăm să reparăm acum, dar ne pare rău că am reparat doar parţial, deoarece aici a fost un spital funcţional” a spus Gheorghe Damian.Managerul botoşănean le-a promis dărăbănenilor că le va trimite aparatura necesară pentru a putea face analize mai performante în cadrul secţiei exterioare. „Eu când am venit zilele trecute aici şi am văzut că nu scrie Spitalul Judeţean de Urgenţe <<Mavromati>> Botoşani-secţia exterioară Darabani, am spus că-s străin aici” a precizat Damian. „Poate aţi venit pe cealaltă parte” a fost replica primarului Corneliu Aroşoaie.
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieFlorin ŢurcanuGheorghe Damian
10:44 am , 17 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare