Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Darabaniul dă examen pentru Liga a 3-a. Deschidere rapidă de scor GALERIE FOTO

ACS Sănătatea Darabani dispută astăzi, poate cea mai importantă partidă care are loc în cel mai nordic oraş al ţării după Revoluţie. Pe Stadionul Orăşenesc sunt la ora jocului aproximativ 700 de spectatori, dintre care aproximativ 75 sunt veniţi din judeţul Bacău.

Gazdele încep în următoarea formulă:
Alin Andruş, Vitalie Troian, Adrian Cososchi, Adrian Ghiorghiciuc, Bogdan Lumaicu, Alexandru Stancoschi, Cosmin Mitoşeriu, Răzvan Halaicu, Adrian Stîncă, Florin Eşanu şi Răzvan Cărăbuş

În timp ce primul 11 al oaspeţilor este format din: Daniel Sitaru, Vasile Podovei, Vlad Grigore, Ştefan Irimia, Adrian Afilipoaie, Dragoş Ardeleanu, Rareş Mihalache, Paul Toader, Dany Soroiu, Bogdan Corman, Vasile Lupu.

Partida este arbitrată la centru de Vlad Baban (Iaşi), ajutat la tuşe de Adrian Vornicu (Iaşi) şi Ovidiu Arusoaiei (Piatra Neamţ). Observatori sunt Aurel Daicu și Constantin Gheorghe, ambii din Suceava.GOOL! După numai 3 minute de joc, gazdele deschid scorul după incursiunea lui Răzvan Halaicu, balonul fiind deviat de către un jucător al oaspeţilor în plasa porţii lui Daniel Sitaru. Oaspeţii şi-au creat şi ei două ocazii mari de gol prin Bogdan Corman şi Vasile Lupu. Băcăuanii au introdus şi ei o dată mingea în plasa lui Alin Andruş, dar se fluierase henţ. Ştefan Irimia a trimis balonul cu capul în bara transversală a gazdelor, în minutul 25. Alexandru Stancoschi îl întinde şi el pe portarul oaspeţilor. Se joacă pe contre.
 
Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini
 
 
 Te-ar mai putea interesa si:  ACS Sanatatea DarabaniAS Viitorul Curita
6:20 pm Sambata, 17 Iunie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare