Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Contrabandă cu jeep-ul pe malul Prutului. Ţigări de peste un miliard şi jumătate confiscate FOTO & VIDEOPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut, în colaborare cu autorităţile de frontieră din R. Moldova, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în urma căreia  au identificat nouă persoane, cetăţeni români şi din R. Moldova, care încercau să introducă ilegal în ţară, peste râul Prut, 17.500 pachete ţigări de contrabandă.

În data de 21 ianuarie a.c., în cadrul unei acţiuni de colaborare cu autorităţile de frontieră din R. Moldova, pentru valorificarea unor informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse accizabile. Astfel, pe timpul executării misiunii, poliţiştii de frontieră au observat, pe direcţia localităţii de frontiera Horodiştea, doi bărbaţi care încărcau colete voluminoase în două autovehicule de teren parcate în apropierea malului românesc al râului Prut. Când au observat echipajul poliţiştilor de frontieră, persoanele în cauză nu s-au supus somaţiilor legale şi au fugit, abandonând mijloacele de transport.

În interiorul unuia dintre cele două autovehicule, înmatriculate în Bulgaria, au fost descoperite 35 de colete ce conţineau cantitatea de 17.500 pachete de ţigarete diferite mărci, cu timbru de acciză R. Moldova. Poliţiştii de frontieră au demarat cercetările şi l-au identificat pe unul dintre bărbaţii implicati in acţiunea de contrabandă, în persoana lui Costică A., în vârstă de 46 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani. Totodată, poliţiştii de frontieră români au procedat la informarea omologilor din Republica Moldova despre evenimentul de frontieră produs, iar la data de 23 ianuarie a.c., autorităţile de frontieră din R. Moldova au informat că, în urma cercetărilor efectuate, au identificat şapte persoane implicate în activitatea infracţională.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Ţigaretele în valoare de  156.247 lei  au fost ridicate în vederea confiscării, iar autovehiculele în valoare de 22.100 lei au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor. Cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră din R. Moldova, în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi depistării tuturor persoanelor implicate” se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.


Te-ar mai putea interesa si:  ţigări de contrabandăcontrabanda cu tigariInspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Sectorul Politiei de Frontiera Radauti Prut
12:03 am Sambata, 24 Ianuarie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare