Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Curtea de Conturi

INTERVIU Liviu Hrimiuc: „Am recomandat ca respectul şi interesul faţă de cetăţeni să primeze”

Sambata, 10 Septembrie, 2016

La mai bine de două luni de la preluarea mandatului noul primar al orașului Darabani, Liviu Hrimiuc face o scurtă radiografie asupra situației urbei și vorbește despre proiectele sale imediate. Fără a intra prea mult în detalii, argumentând că nu are încă un control total al cifrelor și datelor cu care se confruntă administrația locală, Liviu Hrimiuc a transmis totuși câteva lucruri importante dărăbănenilor. De subliniat este faptul că instituţia pe care ...  continuare »

Fara comentarii »

RAPORTUL CURŢII DE CONTURI Bugetul local, o vacă bună de muls

Miercuri, 24 August, 2016

În ultimii ani am urmărit îndeaproape modul în care Primăria Darabani a înțeles să fie mai transparentă, să comunice mai mult cu contribuabilul, să fie mai deschisă. Concluzia este una foarte simplă. Administrația publică locală a fost mereu în afara legii în ceea ce privește publicarea informațiilor de interes public. Dărăbănenii nu au știut niciodată câți bani câștigă firmele care au contractat lucrări publice, cu cât este plătită firma de ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare