Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

138 de locuri de munca vacante in judetul Botosani. VEZI lista lorAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Botoşani a publicat la începutul săptămânii în curs lista locurilor de muncă puse la dispoziţie de angajorii din judeţ. Se caută asistenţi medicali, secretari, agenţi de vânzări, secretari, infirmieri, confecţioneri, chiar şi un director producţie.

Locurile de muncă disponibile în ţară pot fi consultate la sediul agenţiilor locale şi la punctele de lucru din teritoriu, precum cel din Darabani. De asemenea, în cursul lunii iulie sunt organizate cursuri de calificare pentru meseriile de operator confecţioner industrial şi dulgher-tâmplar-parchetar. Informaţiile suplimentare privind cursurile de calificare puteţi obţine de la Centrul de formare profesională din cadrul AJOFM Botoşani, tel. 0231536791.VEZI AICI lista locurilor de muncă
Te-ar mai putea interesa si:  AJOFM Botosanilocuri de muncalocuri de munca vacante
2:17 pm Sambata, 26 Iulie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare