Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

750 de locuri de munca in Spania la cules de capsuni. Salariu de 39,48  euro brut pe ziAgenţia  Naţională  pentru  Ocuparea Forţei de Muncă a primit din  partea  Firmei  Surexport Compania Agraria SL cu  sediul  în P.I. Mantlagrana s/n 21730 Almonte , Huelva, Spania o ofertă de locuri de muncă în vederea organizării unei selecţiei pentru domeniul agricol. Selecţia  va  avea loc în data de 13.01.2014 la Vaslui şi în perioada 15-16.01.2013 la Slatina.

Angajatorul  spaniol  oferă un număr de 750 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni. Durata contractelor de muncă este  de aproximativ 3 luni. Data estimată de angajare e 15.02.2014. Timpul  de  lucru  este  de  6,5  ore  pe  zi /39 de ore pe săptămână împărţite  în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Salariul  oferit este  de  39,48  euro  brut /zi conform convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar.

Contribuţiile  datorate  sunt  2%  impozit  pe  venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro pe zi. Transportul  către  locul  de  muncă  este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care le va primi în timpul lucrat la firmă. Perioada  de probă este de 15 zile timp în care atât angajatul cât şi angajatorul pot rezilia unilateral contractual. Dacă  în  perioada  de  probă  decizia  de  reziliere a contractului aparţine angajatului acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului  de întoarcere. În situaţia în care decizia aparţine angajatorului costurile drumului de întoarcere vor fi suportate de angajator.Persoanele  care au fost selectate şi au lucrat la firma SUREXPORT în anul  2013 vor primi contract nominal şi nu este necesar să participe la o nouă selecţie. Relaţii suplimentare pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă care doresc să aplice pe aceaste locuri se acordă de către consilierul EURES-dna. Drobota Gabriela la sediul AJOFM Botoşani sau tel. 0231536791” se precizează în comunicatul de presă emis de Compartimentul Comunicare din cadrul AJOFM Botoşani.
Te-ar mai putea interesa si:  AJOFM Botosanilocuri de munca in Spania
1:32 pm Luni, 02 Decembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare