Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

550 de locuri de muncă disponibile săptămâna aceasta în judeţ

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a publicat la începutul acestei săptămâni lista locurilor de muncă vacante în judeţul Botoşani, 550 la număr. Din păcate, nici de această dată oraşul Darabani nu se regăseşte pe lista angajatorilor care cuprinde, în schimb, firme din Piriu Negru (comuna Mihăileni) sau Blândeşti.

Cei interesaţi să consulte lista locurilor de muncă o pot face şi la punctul de lucru din Darabani a AJOFM Botoşani, situat în interiorul Pieţei din localitate. De asemenea, în lunile septembrie şi octombrie se organizează cursuri de calificare/iniţiere pentru agenţi de securitate, dulgheri, tâmplari, bucătari, tinichigii carosieri, dar şi de comunicare în limbile engleză şi germană.VEZI AICI lista completă a locurilor de muncă şi cursurile de calificare
 Te-ar mai putea interesa si:  locuri de munca vacanteAJOFM Darabani
3:55 pm Miercuri, 23 Septembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare