Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

„Cel mai cuminte consilier local” PSD a demisionat. CINE îi ia locul?Consilierii locali dărăbăneni au luat act, în cadrul ultimei şedinţe ordinare, de demisia social-democratului Dorin Stredie şi vacantarea mandatului său de consilier local. Chiar dacă fusese redactat şi proiectul de hotărâre privind validarea mandatului de consilier local al Otiliei Farcaş, acesta a fost retras de pe ordinea de zi, primarul Corneliu Aroşoaie motivând că „nu a primit de la partid acceptul pentru următorul pe listă”.

Dorin Stredie şi-a depus demisia din Consiliul Local Darabani în 4 februarie a.c, el optând pentru un post de poliţist local în cadrul Primăriei din localitate. Paulică Zahariea, secretarul oraşului, a dat citire articolelor de lege care au dus la vacantarea unui loc de consilier local. În momentul în care Dan Tîrniceru-Ifrim s-a înscris la cuvânt, Ionel Nenişcă a afirmat la mişto despre independent că doreşte şi el să-şi înainteze demisia. „Stau şi mă întreb până acum, dacă, colegul nostru a fost consilier în CL, dacă între ghilimele şi aş dori să-i propunem pentru mandatul 2012-2016 titlul de „cel mai cuminte consilier”, dacă sunteţi de acord” a spus Tîrniceru, cu trimitere la faptul că Stredie nu a ieşit în evidenţă în timpul şedinţelor de Consiliu Local.Alin Gîrbaci şi-a exprimat regretul vizavi de demisia lui Dorin Stredie şi i-a cerut fostului consilier să le adreseze câteva cuvinte aleşilor locali. Stredie s-a emoţionat şi a părăsit Sala de şedinţe. Dorin Stredie a fost ales consilier local pe lista USL, fiind atunci liberal, dar odată cu OUG 55 din 2015 a trecut la PSD împreună cu Lucian Florea, Petrică Hrimiuc, Relu Cricleviţ, Petrică Bărănceanu şi Marin Cimpoi. Următorii politicieni de pe lista electorală a alegerilor din 2012 sunt Vasile Floria, care în prezent este salariat al Primăriei şi este incompatibil cu funcţia de consilier local, urmat de Otilia Farcaş şi Gheorghe-Dorel Caldari. Otilia Farcaş a fost şi ea membru PNL, iar în prezent face parte din PSD.

VEZI şi: Consiliul Local Darabani s-a „înroşit”. Mai multi aleşi au trecut la PSD
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieDan Tîrniceru IfrimIonel NenişcăPNLDorin StrediePNL DarabaniPSDPSD Darabani
2:22 pm , 28 Februarie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare