Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SA RADEM CU CONTRABANDISTII Petrisor, si fara permis, prins in masina cu tigarile pe care tocmai urma sa le predea polististilorPoliţiştii de frontieră botoşăneni din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți-Prut/I.T.P.F. Iaşi şi Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat două persoane care au încercat să introducă ilegal în ţară, 30.000 ţigarete de contrabandă.

În seara de 26 august a.c., pentru valorificarea unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți-Prut, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse accizabile cu autospeciala ce functionează pe principiul termoviziunii, a observat pe direcţia localităţii de frontieră Slobozia, un autoturism marca Volkswagen Golf ce se deplasa de la malul râului Prut către interior. Având informaţii că autoturismul este folosit pentru transportul țigaretelor de contrabandă, polițiștii de frontieră au procedat la interceptarea acestuia. La volanul autoturismului a fost identificat Marius-Petrișor M., de 37 ani, cu cetăţenie română şi R. Moldova.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, lucrătorii noștri au descoperit  în portbagaj un colet cu țigări. În legatură cu cele constatate, bărbatul a declarat că s-a deplasat până la malul râului Prut, pentru a lua o echipă de pescari și, constatând că aceștia nu erau acolo, s-a întors spre localitatea Slobozia, ocazie cu care a descoperit un colet de culoare neagră pe care l-a introdus în autoturism, urmând să-l predea polițiștilor de frontieră. Totodată, din verificările efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că Marius-Petrișor nu are dreptul de a conduce autovehicule, permisul de conducere fiindu-i reținut.La inventarierea conţinutului coletului, s-a stabilit că acesta conţinea cantitatea de 24.000 ţigarete marca Ritm. Întreaga cantitate de ţigarete, în valoare de  10.461 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit lui Marius-Petrișor M. lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând ca acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule in România.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de 10.461 lei si autoturismul, în valoare de 4.500 lei, au fost indisponibilizate la sediul S.P.F. Rădăuți-Prut în vederea continuării cercetărilor împreună cu autorităţile de frontieră din R. Moldova, în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi depistării tuturor persoanelor implicate.
Te-ar mai putea interesa si:  ţigări de contrabandăSPF Rădăuţi Prutcontrabanda cu tigariITPF IasicontrabandaPunctul de Trecere a Frontierei Stanca
9:35 pm Joi, 28 August, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare