Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Bazar nou cu cladire administrativa si WC public pentru darabaneni. VEZI imagini dezolante cu bazarul actual


Consilierii locali au aprobat în ultima şedinţă ordinară un proiect de hotărâre care presupune amenajarea unui bazar în str. Dragoş Vodă nr. 20 (pe terenul aparţinând Sectorului de Gospodărire Locală) cu o clădire administrativă plus WC public dotat şi pentru persoanele cu dizabilităţi, în condiţiile în care, în prezent, comerţul ambulant din centrul oraşului se desfăşoară joia şi duminica în condiţii haotice.

Comercianţii care vin cu produse nealimentare în piaţa din Darabani joia şi duminica ocupă tarabele mărginaşe, îşi expun produsele pe aleile pieţei sau blochează traficul rutier pe str. Dragoş Vodă din spatele pieţei. Mai mult, unele haine ajung să fie expuse pe maşini sau pe gardurile caselor din spatele pieţei (foto jos). Astfel, edilii locali au decis că „se impune lărgirea ariei de expunere a mărfurilor, a separării produselor alimentare de cele industriale şi crearea condiţiilor sanitare necesare”.

În aceste condiţii, se va construi o clădire în str. Dragoş Vodă nr. 20, pe terenul unde în prezent se află utilajele Primăriei (foto jos), ce constă în birouri cu toate utilităţile necesare, iar separat va fi amenajat WC public şi pentru persoanele cu dizabilităţi. „Terenul pentru bazar va fi amenajat în aşa fel încât activitatea să se desfăşoare în condiţii optime, iar dotările vor consta în tarabe cu posibilitatea depozitării produselor comercializate” se arată în tema de proiectare a noului bazar din Darabani. Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini  (foto: Cristian RĂCNEA-Cristian Studio)Te-ar mai putea interesa si:  DarabaniCL DarabanibazarPiata Darabani
5:48 pm , 16 Februarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare