Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

EXERCIŢIU cu ”alarmă la dezastre” Recomandăm cetăţenilor să rămână calmi...Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Nicolae Iorga” al județului Botoşani, anunță desfășurarea unui exercițiu național de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă-PROCIV 2017, pe data de 19 aprilie 2017 în intervalul orar 10:00 – 15:00, acţiune care se va derula şi la Darabani.

Scenariul exercițiului vizează primirea și gestionarea unei informări cu privire la iminența producerii unor situații de protecție civilă generate de căderea de obiecte din atmosferă și derularea activităților specifice în astfel de situații. Scopul exercițiului constă în testarea și verificarea sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă. Exercițiul se desfășoară prin acționarea sirenelor de pe teritoriu (la nivelul oraşului Darabani fiind acţionate sirenele electrice aflate la Primăria oraşului şi la Comcereal S.A.); semnalul folosit fiind cel de ”alarmă la dezastre” care constă în 5 sunete a 16 secunde cu pauză de 10 secunde, imediat după primirea de la dispeceratul ISU a mesajului de înștiințare către autoritățile locale, fără a se transmite, la final, semnalul acustic de ”încetarea alarmei”.La auzirea semnalelor acustice, recomandăm cetățenilor să rămână calmi, să evite panica, să facă apel la calm și către persoanele din jur, și să urmeze măsurile dispuse de autoritățile publice locale. Mesajele tip voce vor fi particularizate cu sintagma “EXERCIȚIU”, care va fi utilizată la începutul și la sfârșitul mesajului, a precizat Mihai Plugaru, inspector Protecţie Civilă din cadrul Primăriei Darabani.

Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniMihai PlugaruISU “Nicolae Iorga” al Judeţului BotoşaniISU Botosani
9:02 pm Luni, 17 Aprilie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare