Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sărbătoare cu 100 de felicitări, tablouri și...îmbrățișări „Copiii ne definesc timpul” GALERIE FOTO & VIDEO

Elevii clasei pregătitoare B din cadrul Școlii Gimnaziale „Leon Dănăilă” împreună cu înv. Violeta Ungureanu au marcat împlinirea a 100 de zile de școală printr-un concurs-spectacol, sărbătorind în avans și Ziua mamei.

Copiii, ajutați de părinți sau bunici, au realizat machete care au cuprins câte 100 de piese, prezentând simbolistica lucrării lor. Momentul culminant al zilei a fost participarea la Parada numărului 100, cei mici mărșăluind prin școală în frunte cu Violeta Ungureanu, în aplauzele colegilor lor, a părinților, bunicilor și cadrelor didactice, printre acestea și Angelica Crețu, directorul unității de învățământ. De asemenea, elevii au participat și la Concursul „10 x 10”, fiind răsplătiți cu medalii.

 


 
„Chiar dacă am mai îmbătrânit cu 100 de zile, suntem de 100 de ori mai inteligenți...Copiii ne definesc timpul... Colecția realizată este remarcabilă și-i felicităm! Bucuria zilei le are în centrul atenției și pe mame, oferindu-le un mărțișor muzical, felicitări, tablouri pentru bunicuțe. Încheierea activității o fac cele 100 de îmbrățișări oferite părinților”, ne-a comunicat prof. înv. primar Violeta Ungureanu.Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini


Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Violeta UngureanuAngelica Cretu
4:56 pm , 26 Februarie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare