Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Super spectacole, mega distracție în Poiana Teioasa la Zilele Nordului FOTO&VIDEO

Ediția aniversară a Zilelor Nordului a adus în fața dărăbănenilor și invitaților lor trupe consacrate de talie internațională. Distracția și voia bună au fost ingredientele fiecărei seri de concerte din Poiana Teioasa, locul deja consacrat de spectacole în aer liber de la Zilele Nordului.

Cea mai populară trupă prezentă ediția a 10-a a Zilelor Nordului a fost Subcarpați, care este prezentă pentru a 3-a oară la festivalul care promovează orașul Darabani în toată țara și chiar dincolo de granițe. Ritmurile electro și hip-hop în simbioză cu folclorul au electrizat efectiv Poiana Teioasa, înregistrând recordul de audiență în seara zilei de vineri. În pauza dintre Subcarpați și Haydamaky nu prea se mai găsea bere rece în Poiană, și datorită temperaturilor foarte crescute, unul dintre vânzători afirmând că nu se aștepta la asemenea vânzări la acest festival. Ana Octavia a scos la propriu flăcări în Poiană, performând din nou în fața celor prezenți la spectacole.


Show-ul ucrainenilor de la Hydamaky a fost mai pe gustul amatorilor de hard-rock, vocalistul trupei anunțând că doi dintre membrii formației luptă pe frontul din Ucraina și le-a dedicat o melodie. Probabil, MVP-ul acestei ediții aniversare a Zilelor Nordului au fost artiștii reuniți la Londra sub numele de The Turbans, muzica lor pe ritmuri orientale fiind foarte originală. Unul dintre membrii trupei a spus că este foarte apropiat de țara noastră, fiind italian, și chiar dacă au anunțat că trebuie să prindă a avionul, muzicienii au cântat și după miezul nopții, cei prezenți încingând în Poiană o horă. (foto&video Alex B.)

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini


Te-ar mai putea interesa si:  Zilele Nordului
7:14 pm , 06 August, 2023

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare