Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

STOP VOT Cresc emoţiile, se numără voturile. 45% prezenţă la urneLa orele 21:00, scrutinul electoral pentru alegerea primarului oraşului Darabani, a consilierilor locali şi a celor judeţeni s-a încheiat. În schimb cresc emoţiile candidaţilor şi a electoratului care aşteaptă să-şi cunoască aleşii pentru următorii patru ani.

4746 de dărăbăneni şi-au exercitat dreptul constituţional la aceste alegeri locale, din totalul de 10549 aflaţi pe listele electorale, ceea ce înseamnă o prezenţă la vot de 44,99%. Cele mai multe voturi (699), au fost exprimate la Secţia 115 din incinta Grădiniţei nr. 2, urmată de Secţia de vot nr. 113 de la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”, unde 675 de dărăbăneni au pus câte o ştampilă pe fiecare dintre cele 3 buletine de vot primite. Ca în fiecare an, numărul de voturi cel mai mic a fost înregistrat în Lişmăniţa (255) şi Eşanca (129). În prezent se numără voturile înregistrate în fiecare secţie.


Te-ar mai putea interesa si:  alegeri localealegeri locale 2016alegeri locale la Darabani
9:31 pm , 05 Iunie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare