Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Prefectul Costica Macaleti: „Primarii si politistii sa mearga din casa in casa”Perioada critică prin care trece judeţul, din cauza temperaturilor extreme şi a nămeţilor, impune autorităţilor locale măsuri suplimentare pentru protejarea populaţiei, se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului.

Prefectul Costică Macaleţi a solicitat tuturor primarilor ca, însoţiţi de poliţiştii locali şi de funcţionarii din primării să viziteze fiecare casă din localităţile pe care le dirijează, în special familiile despre care se ştie deja că se confruntă cu probleme din cauză izolării, vârstei sau afecţiunilor de sănătate.

Îi rog pe domnii primari, i-am şi anunţat deja în acest sens, ca să meargă din casă în casă şi să constate ce probleme şi nevoi au oamenii. Acolo unde pot ajuta pe loc s-o facă, iar acolo unde problemele îi depăşesc, să ne anunţe pentru a putea interveni de la alte niveluri. Am rugat şi conducerea poliţiei să-i sprijine pe domnii primari prin intermediul agenţilor de la posturile de poliţie”, a explicat Costică Macaleţi.

Pentru a veni în întâmpinarea botoşănenilor care nu pot face faţă singuri la problemele aduse de iarnă, reprezentantul Guvernului în teritoriu, alături de funcţionari ai Instituţiei Prefectului, vor lua legătura zilnic primarii din judeţ. Astfel, se vor putea lua măsuri imediate în sprijinul populaţiei.


Te-ar mai putea interesa si:  Costică MacaleţiInstitutia Prefectului
12:58 pm Joi, 30 Ianuarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare