Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

100 elevi corigenti si 60 cu situatia scolara neincheiata la Liceul „Dimitrie Cantemir”
Conducerea Liceului „Dimitrie Cantemir” a publicat pe site-ul oficial programul examenelor de corigență și a celor pentru încheierea situației școlare. Potrivit graficului, evaluarea elevilor care au mediile neîncheiate va avea loc între 26 și 30 august. În prima zi, pe 26 august, vor avea loc examenele la limba și literatura română, pe 27 august la limbile străine, pe 28 august sunt programate examenele la matematică, chimie și fizică, pe 29 august se vor prezenta elevii care nu au medii la istorie, geografie, religie şi disciplinele socio-umane, iar pe 30 august cei fără medii la educație fizică, plastică, muzicală, informatică, disciplinele tehnice și opționale. Examenele de corigență se vor desfășura în perioada 2-6 septembrie, repartizarea obiectelor fiind relativ similară. Pe 2 septembrie va avea loc examenul la limba și literatura română, pe 3 septembrie la limbile engleză și franceză, pe 4 septembrie la matematică, fizică și chimie, pe 5 septembrie la istorie, geografie, logică și psihologie iar pe 6 septembrie la economie, informatică și la asigurarea calității muncii.Anul acesta, 100 de elevi ai liceului din Darabani nu au reușit să obțină medii de promovare la un obiect sau mai multe. Limba și literatura română, istoria și matematica au pus cele mai mari probleme liceenilor dărăbăneni, cu toate că unii nu au bifat media 5 nici la obiecte precum logica, geografia sau fizica. Pe lângă cei 100 de elevi cu corigențe mai sunt încă 60 care au situația școlară neîncheiată la unul sau mai multe obiecte, nu puțini fiind cei care nu au încheiate mediile la 15, 16, 17 sau chiar la toate obiectele.
Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”elevi corigenti
11:20 am Vineri, 02 August, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare