Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Copii in vizita la Sectorul Politiei de Frontiera DarabaniElevi şi copii de grădiniţă au vizitat vineri, 1 Iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, sediile structurilor Poliţiei de Frontieră din judeţul Botoşani. Copiii au văzut cum se pregătesc poliţiştii de frontieră pentru misiunile pe care le execută zilnic.

Începând cu orele 13:00, câţiva copii de grădiniţă şi clasele primare au păşit şi pragul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani. Cei mici au inspectat echipamentele poliţiştilor de frontieră, autovehiculele din dotare, autospeciala cu termoviziune şi aparatele de vedere. Poliţiştii de frontieră le-au făcut o demonstraţie sărbătoriţilor cu echipamentele din dotare. Cei mici au aflat detalii despre meseria de poliţist de frontieră, şi s-au jucat cu câinii dresaţi ai poliţiştilor, fotografiindu-se în maşinile din dotarea SPF de pe malul Prutului. „În acest an ne-au vizitat mult mai puţini copii faţă de anul trecut, deoarece au fost mult mai atraşi de clownii din centrul oraşului” a declarat pentru Darabaneni.ro subcomisarul Constantin Rugină, şeful SPF Darabani.


4:33 pm Vineri, 01 Iunie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare