Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

GALERIE FOTO „Copii frumoşi şi sănătoşi” made in Darabani

 

Inspectoratul Şcolar Judeţean cu sprijinul Direcţiei de Sănătate Botoşani şi autorităţile publice locale organizează în această perioadă o serie de concursuri pentru copiii preşcolari. Vineri, a avut loc la Grădiniţa nr. 5 din Darabani faza zonală a concursului „Copii frumoşi şi sănătoşi”. La această competiţie au participat copiii grupelor mari de la şapte grădiniţe din zona oraşului Darabani. Concursul a fost coordonat de către educatoarea Zîna Andronic, director la Grădiniţa nr.2 din localitate, în colaborare cu prof. Floriţa Mardar. Juriul întrecerii preşcolarilor i-a avut în componenţă pe dr. Larisa Teioşanu, viceprimarul Relu Cricleviţ, un reprezentant al părinţilor în persoana Ramonei Acsinte şi prof. Floriţa Mardar, preşedintele juriului fiind educatoarea Zîna Andronic. Cele 4 echipaje ale grădiniţelor din Darabani(nr. 2, 4, 5 şi 6), două din Bajura şi unul din Conceşti au fost coordonate de către educatoarele Viorica Culică, Camelia Cazacu, Dochiţa Irimia, Ioana Lucaci, Viorica Ichim, Crina Mihăilă şi Maria Lupuşoru.

 Micuţii au fost supuşi la trei probe de concurs: teoretică(rezolvarea unor sarcini de pe fişe de lucru), practică(realizarea unor desene pe tema concursului şi interpretarea lucrării) şi artistică(o temă sanitară). Punctarea concurenţilor s-a realizat după un barem în care s-a pus foarte mult accent pe spontaneitatea şi originalitatea copiilor. Organizatorii au decis ca toate echipele să se claseze pe podium. Locul III a fost ocupat de cele două echipaje din Bajura şi Grădiniţa nr. 4 Darabani, pe a doua treaptă a podiumului au urcat echipajul din Conceşti şi grădiniţele nr. 2 şi 6 din localitate, iar fericiţii câştigători au fost amfitrionii de la Grădiniţa nr. 5 din Darabani. Ocupanţii primului loc vor participa la faza judeţeană a concursului preşcolarilor, care va avea loc în luna aprilie. “Aceste competiţii preşcolare sunt din ce în ce mai dese în ultimul timp şi acest lucru nu poate fi decât benefic pentru dezvoltarea socială a copilului şi latura lui educativă”, ne-a declarat Zîna Andronic. În ultima săptămână a acestei luni vor avea loc alte două concursuri organizate la grădiniţele din zona oraşului Darabani: “Micul pieton” şi “Micii pompieri”. 10:38 pm Vineri, 18 Martie, 2011

4 Comentarii la “GALERIE FOTO „Copii frumoşi şi sănătoşi” made in Darabani”

 1. x spune:

  ce scumpei sunt toti !!!

 2. maria spune:

  cele mai scumpe fetite de la gradinita nr 5........felicitari pentru premiul I

 3. mario spune:

  FELICITARI!!

 4. madina spune:

 5. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare