Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Consiliul Local a aprobat o noua rectificare de bugetFiecare din ultimele trei luni ale anului aduce câte o rectificare la bugetul local al oraşului Darabani, de această dată cu suma de 600,60 mii lei. Dacă după şedinţa Consiliului Local de luna trecută trecută autorităţile locale au decis să achiziţioneze combustibil lemnos pentru Şcoala Generală „Leon Dănăilă”, la finele lunii noiembrie a venit rândul Grupului Şcolar Darabani să primească contravaloarea combustibilului lichid pe care îl foloseşte. Este vorba de 8 mii lei pentru 6169 l motorină preluată de la fostul Spital Orăşenesc, la care se adaugă 58,50 mii lei pentru procurarea a 15.000 l de motorină. De asemenea, liceului i-au revenit 16,70 mii lei pentru cheltuielile de personal. „Ţinând cont de faptul că avem şi trei săptămâni de vacanţă, această motorină ne va ajunge până în luna februarie când vor mai trebui comandate câteva mii de litri de combustibil pentru lunile martie şi aprilie, în funcţie de cât de frig va fi” a declarat pentru Darabaneni.ro Alin Prisăcariu, directorul Grupului Şcolar Darabani.

De această dată Şcolii Generale „Leon Dănăilă” (foto dreapta) i-au fost acordaţi 30 mii lei reprezentând datoriile la materiale, iluminat, apă, telefon şi naveta cadrelor didactice. Sectorului de Gospodărire Locală i-au revenit 107,10 mii lei, aici fiind incluse şi procurarea materialelor pentru iarnă. Serviciul de salubritate a primit 23,50 mii lei, iar iluminatul public 35,50 mii lei. Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani i-au fost repartizaţi 8 mii lei pentru materiale, iar Protecţiei civile 3 mii lei. Subvenţiile pentru sport sunt de 10 mii lei, iar la coada listei se află cultura. Biblioteca Orăşenească a primit 2 mii lei pentru reparaţiile acoperişului clădirii şi achiziţionare de cărţi, în condiţiile în care materialele pentru acoperiş au costat 1,2 mii lei şi din anul 2008 nu s-au mai cumpărat cărţi noi pentru Bibliotecă.Ştiri asemănătoare:
 Rectificare de buget pentru dale, vidanjare,...,iar lemnele pe datorie5:10 pm Vineri, 25 Noiembrie, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare