Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sedinta de Consiliu Local cu “bobarnace” intre Dan Tirniceru Ifrim si Corneliu ArosoaieUltima şedinţă ordinară a aleşilor locali a fost pigmentată de contrele mai mult sau mai puţin amicale între consilierul independent Dan Tîrniceru Ifrim şi edilul şef al oraşului, Corneliu Aroşoaie. Primarul i-a mulţumit, în final, alesului local pentru “bobârnacele” pe care le dă administraţiei publice locale.

Tîrniceru l-a ironizat pe primar cu privire la lipsa apei curente din satul Bajura. “M-au rugat oamenii din Bajura să reduceţi presiunea la apă, ca să nu le sară robineţii din pereţi” i-a spus consilierul local edilului şef al urbei. Aroşoaie l-a contraatacat pe Tîrniceru, “reproşându-i” faptul că presiunea nu este bună la buteliile pe care le distribuie firma consilierului local. Tîrniceru a spus că va prezenta în cadrul următoarei şedinţe de Consiliu Local certificatele de calitate şi declaraţiile de conformitate ale buteliilor pe care le distribuie. “Sunt un rău constructiv” a declarat pentru Darabaneni.ro, Dan Tîrniceru Ifrim.De asemenea, Dan Tîrniceru Ifrim i-a cerut socoteală primarului Aroşoaie că va scoate la licitaţie în data de 16 aprilie numai 20 de locuri de casă, conform anunţului publicat în Monitorul de Botoşani, în loc de 30, aşa cum au votat aleşii locali în cadrul unei şedinţe anterioare. “Că aşa am zis eu, să dea numai 20 de locuri, în primă fază…Vedem după aceea ce şi cum” a replicat autoritar edilul şef al oraşului. “Vă mulţumesc că aveţi cum, şi posibilitatea de a da bobârnace” i-a spus Aroşoaie lui Tîrniceru. Aleşii locali au alocat în cadrul acestei şedinţe aproximativ 1 miliard de lei vechi pentru continuarea lucrărilor de alimentare cu apă a satului Bajura, proiect început în 1996, dar abandonat între timp. 
Citiţi şi:
Dan Tirniceru Ifrim: „Daca vor fi 24 de apartamente, noi suntem 17 consilieri. Diferenta a cui e?”
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieDan Tîrniceru IfrimConsiliul Local Darabani
12:39 pm Miercuri, 03 Aprilie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare