Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ROCADA PNL-PSD la conducerea Liceului „Dimitrie Cantemir” DarabaniInspectoratul Şcolar Judeţean a publicat lista parţială cu şefii unităţilor de învăţământ propuşi în funcţii anul şcolar viitor. În timp ce structura de conducere a Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” rămâne neschimbată, la Liceul „Dimitrie Cantemir” cei doi directori urmează să facă rocada.

Astfel, liberalul Florin Ignat îi lasă locul de director plin social-democratului Alin Prisăcariu, care a ocupat până acum funcţia de director adjunct. Prisăcariu a mai ocupat funcţia de director plin al liceului dărăbănean în timpul guvernării PDL, ajungând apoi director adjunct când USL a preluat puterea. Alin Prisăcariu a spus că a aflat de această mutare, dar nu a dorit să facă mai multe comentarii legate de acest subiect, precizând că „este membru de partid de mai mult timp”.Rocada directorilor intră în vigoare de la 1 septembrie a.c. Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” va fi condusă în continuare de liberalul Lucian Florea, director plin, şi social-democratul Radu Pop, director adjunct. Lista (click AICI) cu directorii unităţilor de învăţământ a fost aprobată în cadrul Consiliului de Administraţie care s-a întrunit în 25 iulie 2014.
Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”Lucian FloreaFlorin IgnatAlin PrisacariuRadu PopLiceul „Dimitrie Cantemir” Darabani
11:45 am Vineri, 01 August, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare