Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevă a Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, calificată la faza naţională a unui concurs de limba românăSâmbătă, 25 februarie 2017, s-a desfăşurat la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Botoşani faza judeţeană a Olimpiadei de limba şi literatura română. Două dintre elevele Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, Veronica Horopciuc şi Roxana Bordianu,  s-au clasat pe treptele a II-a şi a III-a a podiumului concursului, Horopciuc obţinând calificarea la Concursului Naţional transcurricular de lectură şi interpretare „Ionel Teodoreanu.

La faza judeţeană a Olimpiadei de limba şi literatura română au participat şi 13 elevi ai Şcoalii Gimnaziale „Leon Dănăilă” din Darabani pregătiţi de prof. Pop Despina, Cardaş Mihaela, Căruceriu Lidia şi Aionesei Ramona. „Elevii s-au angajat într-o competiţie foarte strânsă, încercând să-şi depăşească limitele obişnuite ale efortului, originalităţii şi creativităţii. La finalul acestei curse, după multă muncă, elevii au adus cinste şcolii reuşind să obţină puntaje foarte frumoase” ne-a comunicat conducerea unităţii de învăţământ.Cele mai bune rezultate au fost obţinute de elevele clasei a VII-a, Roxana Bordianu (locul III) cu un punctaj de 109 puncte şi Veronica Horopciuc, mica artistă a clasei, ce a ocupat locul II cu un punctaj de 110 puncte, ele fiind îndrumate de prof. Aionesei Ramona. Locul I a mers la Dorohoi. În urma acestei clasări, eleva Horopciuc Veronica s-a calificat la etapa naţională a Concursului Naţional transcurricular de lectură şi interpretare „Ionel Teodoreanu” ce se va desfăşura in luna mai 2017.

„Transmit pe această cale felicitări tuturor participanţilor şi le doresc mult succes pe mai departe, recomandându-le să nu renunţe nicicând la visele lor, să creadă şi să lupte pentru ceea ce îşi doresc” a declarat prof. Ramona Aionesei.
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Roxana BordianuRamona AioneseiVeronica Horopciuc
11:22 pm Marti, 07 Martie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare