Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COD PORTOCALIU de viscol si ninsori pentru judetul BotosaniPotrivit avertizării meteorologice transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în intervalul 22.03.2013, orele 18:00-23.03.2013, orele 08:00, judeţul Botoşani se va afla sub incidenţa “Codului Portocaliu de ninsori şi vânt puternic”. În intervalul amintit sunt prognozate precipitaţii sub formă de ninsoare, iar viteza vântului va depăşi temporar 80- 90 km/h, viscolind zăpada
.

În vederea evitării surprinderii de fenomenele prognozate, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Botoşani a dispus luarea următoarelor măsuri:

          - instituirea serviciului de permanenţă la nivelul tuturor primăriilor din judeţ;

          - avertizarea populaţiei cu privire la fenomenele prognozate;

          - pregătirea şi verificarea forţelor şi mijloacelor pentru intervenţie;

          - asigurarea viabilităţii căilor de comunicaţie rutiere din administrare;

          - asigurarea confortului termic la abonaţii casnici şi instituţii (agent termic);

          - asigurarea furnizării continuităţii utilităţilor publice (energie electrică, apă);

          - pregătirea spaţiilor de adăpostire a persoanelor surprinse în trafic de fenomenele meteorologice prognozate, precum şi organizarea şi funcţionarea aprovizionării cu alimente şi apă a populaţiei la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale. Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă au fost avertizate să monitorizeze situaţia şi să anunţe în cel mai scurt timp Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani în cazul producerii unor situaţii de urgenţă generate de fenomenele meteorologice prognozate.

Având în vedere prognoza meteo pentru următoarele ore, CJSU Botoşani recomandă populaţiei să evite orice călătorie pe timp de viscol şi ninsoare puternică. Dacă, totuşi, deplasarea este necesară, informaţi-vă dacă pe traseul ales nu sunt drumuri blocate la numerele de telefon 0231/ 510.792pentru drumuri judeţene şi  0231/516.524pentru drumuri naţionale.

De asemenea, recomandă cetăţenilor ca, în perioada în care se manifestă fenomenele meteo prognozate, să nu treacă prin dreptul clădirilor aflate în construcţie sau care prezintă elemente arhitectonice ce pot fi smulse de vânt, panourilor publicitare sau copacilor. Botoşănenii sunt sfătuiţi să nu-şi parcheze autovehiculele în astfel de zone şi să-şi închidă bine uşile, geamurile sau orificiile pentru ventilaţie de la locuinţele şi anexele gospodăreşti.

ISU Botoşani a dispus funcţionarea neîntreruptă a grupei operative şi măsuri de pregătire pentru intervenţie.


Te-ar mai putea interesa si:  ISU BotosaniCJSU Botosani
4:33 pm Vineri, 22 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare