Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COD GALBEN Darabaniul ingropat in zapada GALERIE FOTO


Potrivit primelor atenţionări transmise de Centrul Meteorologic Regional Moldova, judeţul Botoşani se va afla sub incidenţa Codului Galben de ninsori, până în ziua alegerilor parlamentare, la orele 20:00, dar ulterior Codul Galben s-a prelungit până luni, orele 11:00. Vântul va avea intensificări, cu viteze între 10 – 15 km/h, favorizând pe alocuri formarea de suluri de zăpadă. După ce toată noaptea a nins, în prezent circulaţia se desfăşoară cu foarte mare greutate în zona oraşului Darabani. „Lucrăm non-stop de la ora 1:00 noaptea împreună cu oamenii de la Sectorul de Gospodărire Comunală. Am intervenit cu 4 tractoare mari plus două tractoare cu care ne-a ajutat d-l Nazare de la Conceşti, un buldozer şi un tractor cu plug pentru deszăpezirea trotuarelor şi a pietonalului oraşului” a declarat pentru Darabaneni.ro, Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani. „Până acum nu am avut situaţii de forţă majoră. Vom continua să deszăpezim până după orele 22:00. Avem utilaje care intervin în toate zonele oraşului” a spus şi preşedintele Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, primarul Corneliu Aroşoaie.

Astăzi, între orele 10:00-14:00, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, s-au înregistrat 14 apeluri din partea unor conducători auto care au semnalat că se circulă cu dificultate pe mai multe sectoare de drumuri naţionale, printre care şi Darabani-Hudeşti. În cursul nopţii de duminică spre luni şi în prima parte a zilei de luni, vor mai fi precipitaţii în jumătatea de est a ţării şi izolat se vor acumula cantităţi de peste 25 l/mp. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani recomandă cetăţenilor ca în această perioadă să se informeze permanent asupra condiţiilor atmosferice, să-şi pregătească rezerve de alimente, apă şi combustibil şi să-şi asigure mijloace de încălzire în locuinţe, să-şi pregătească mijloace de iluminat independente de reţeaua electrică, să păstreze la îndemână unelte pentru degajarea zăpezii, să evite orice călătorie, dacă nu este necesar. Dacă sunt nevoiţi să plece de acasă, botoşănenii sunt sfătuiţi să îmbrace haine groase, să nu uite de mănuşi şi căciulă, să călătorească numai ziua şi pe şoselele principale, doar cu mijloacele de transport pregătite pentru condiţiile meteo prognozate. Cetăţenii sunt sfătuiţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 pentru orice problemă cu care se confruntă. 

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu Aroşoaiecod galbenGheorghe Sîsîiac
4:08 pm , 09 Decembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare