Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Asociația Club Sportiv Nord din Darabani va participa la Cupa Moldovei MTB, cel mai ambițios proiect de ciclism din RomâniaÎn data de  17.03.2019, în cadrul unei conferinţe de presă găzduită la sediul Primăriei Roman,  a fost lansat proiectul sportiv numit ” MTB Cupa Moldovei”. Acesta va grupa în 2019 sub forma unui amplu circuit,  9 competiții/etape ale sale, de la prima ediție. Este primul proiect de acest fel organizat în România,  urmând a  se  desfășura pe teritoriul județelor din Moldova, cât și în Republica Moldova.

Proiectul a apărut ca rezultat al pasiunii pentru ciclism montan a membrilor celor 9 cluburi și asociații sportive fondatoare, din dorința de a dezvolta comunitatea de practicanți ai mtb-ului și promova acest sport îm rândul tinerilor: Asociaţia Sportivă Real Sports Iaşi, Asociaţia Club Sportiv MTB Roman, Asociaţia Sportivă SUCEAVA  PE  BICICLETĂ, Asociaţia Club Sportiv PRO MOUNTAIN SPORTS Iaşi, Asociaţia VELO POWER Focşani, Clubul Sportiv MONTICOND Ipoteşti, Asociaţia Club Sportiv NORD( Darabani/ Botoșani), Asociaţia Obştescă Club Sportiv de Ciclism „MOUNTAIN  BIKE” Chişinău și Asociaţia RENAŞTEREA  BICAZULUI.
La cele nouă competiții/etape sunt așteptați sportivi din România, dar și din străinătate, amatory sau profesioniști, grila de punctaj fiind astfel concepută pentru ca toți concurenții să aibă șanse egale la titlu.

Calendarul competițional 2019:

    Etapa I - 11 Mai, Orheiul Vechi XCM (Orhei/Rep. Moldova)

    Etapa II - 19 Mai, VeloPower MTB Epic Challenge 2019 (Focșani/Vrancea)

    Etapa III - 01 Iunie, MTB Dragomirna (Dragomirna/Suceava)    Etapa IV - 15 Iunie, Bucovina MTB (Capu Câmpului/ Suceava)

    Etapa V - 13 Iulie, MTB Roman Maraton (Roman/Neamț)

    Etapa VI - 17 August , MTB MaratonulNordului (Pomârla/Botoșani)

    Etapa VII - 07 Septembrie, Maraton MTB Bicaz (Bicaz/Neamț)

    Etapa VIII - 28 Septembrie, TurulMasivuluiCeahlău XCM (Durău/Neamț)

    Etapa IX - 5 Octombrie, 7 MTB Real Sports (Iași)

Cei interesaţi de condiţiile de participare pot consulta regulamentul competiţiei accesând pagina oficiala a ”MTB Cupa Moldovei”  (https://www.cronometrajonline.ro/regulament-cupa-moldovei-mtb)

Premierea câștigătorilor ”MTB Cupa Moldovei”, va avea loc la Iaşi, după ultima etapă din circuit - ,,7 MTB Iași Maraton,, în data de 05 Octombrie 2019,  pe baza punctajului acumulat până la final. Fondul de premiere este de minim 2000 de euro, fiind alocat de către sponsorul principal al ediţiei, Asociaţia Real Sports Iaşi. Menţionăm că acest fond poate fi suplimentat până la finalul competiţiei în funcţie de generozitatea sponsorilor şi partenerilor.

Județul Botoșani este reprezentat în circuitul Cupa Moldovei MTB de către Maratonul Nordului MTB (17 august/Pomârla, a 6-a etapă).

Pentru a putea aspira la titlul de campion/campioană al/a Moldovei la mtb, sportivii trebuie să termine minim 5 etape din cele 9 ale circuitului, se precizează într-un comunicat al Asociaţiei Club Sportiv NORD.
Te-ar mai putea interesa si:  Cupa Moldovei MTBAsociatia Club Sportiv Nord
11:45 am Luni, 18 Martie, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare